Hallå!

Nu har jag varit väldigt frånvarande här ifrån.. Men internet hemma muppar sig jättemycket...

Spat var JÄTTEmysigt! Självklart glömde jag kameran hemma... Men tog lite kort med mammas mobilkamera, så bilder kommer upp. bara lite senare! Berättar om vad som hände/vad vi gjorde när bilderna kommer upp. Finns så mycket att berätta att det blir lite föör långt inlägg i så fall.

Jobbade igår, 00-04 och idag jobbade jag också. först 12-16,15 och ska jobba igen 00-03. Hoppas på att få komma hem till sala idag också! Men får se hur det går. Systeryster jobbar med mig idag också, ska bli skoj!

Jag och syster har också varit och firat våran kusin Robin idag, han fyller 17! Det va jättetrevligt att träffa dem och det borde göras oftare! Vi åt jättegod mat och snackat allmänt stunt i ett par timmar, sen fick vi skjuts hem av Per.

Tittar på melodifestivalen och har fått hem bilderna från fotosessionen som ombokades till i Torsdags. Ska bli skoj att kika igenom!

Rise and shine!

hej och håå va tidigt det är.. Vaknade för en halvtimme sen kanske, ska upp och jobba till 11, så jag måste ta 10 bussen..

Idag blir det som sagt jobb och fotografering. Fotograferingen ska bli skitskoj! Vi har ganska mycket planerat och tror det kan bli skittuffa bilder!!

Sen så verkligen längtar jag tills imorrn och på Torsdag. Det blir ju spa då! Ska ringa till dem och fråga om vi kan vara med på kursen hur man lär sig göra sushi, man får äta allt man gör också *mums*! Sen på Torsdag ska vi ut på stan i Stockholm, och jag har hittat den mest underbara klänning från Top Shop som vi bara måste gå och kolla på om den finns. Annars blir det att leta till balen och studenten!

Nej, nu ska jag göra mig iordning och packa ner lite outfits till sessionen idag!

Trött!

Gårdagen va jättetrevlig! Kom till Göran vid halv sex-sex, då blev det massa mat, hamburgare och strips. Lika gott som alltid!

Sen blev det filmtittande på hög nivå, vi började med "The day the earth stood still", och jag kan säga att jag är glad över att jag inte såg den på bio, för så bra var den inte.. Synd, jag trodde verkligen den skulle vara bra. Början va bra men sen blev den seg och så hela hollywood slutet *usch*. Sen blev det "thirteen ghosts", jag har en hat-kärlek till skräckfilmer. Tycker oftast att dem är riktigt bra, men herre guud va lättskrämd jag är.. Sen blev det "The hulk 2" också helt okej, bättre än 1an! Sen började vi titta på "silent hill" men den va så dålig så vi stängde av den efter 15 min, så då blev det "Men in black 2" alltid lika rolig!

Till det där va det ostkrokar och kladdkaka. Vi drack också Spritser, vitt vin med sprite. Det är verkligen en sommardrink, super god och man kan bara hälla i sig, vi drck också gin och tonic aktigt, kommer inte riktigt ihåg vad dem heter, men det går att köpa på åland/tallinn båtarna.

Idag så sitter jag mest bara, är allmänt trött och har bra 2 helt oplanerade dagar den här veckan, så det blir att vila och pyssla om mig själv! Ska nog ta och dricka lite te och läsa på "The Da Vinci Code"

Yeey!

Stängde inatt, så kom till mamma runt halv fem, låg i badet till fem och sen verkligen dog i sängen!
Jag hittade min kameraladdare också *yeey*, så nu blir det att uppdatera om studentkläderna och så blir det massa mer bilder hädanefter!

Jag och mamma åt en jättegod frukost, vaknade vid elva-halv tolv så det blev väl mer en brunch, omelett och bacon. Fast nu i Mars så blir det nyttigt, eller ja. det blir att träna i alla fall! Spinning, det är ju såå himla skönt!

Nej, nu måste jag kila. Bussen ner till stan går om 5 min och datorn måste stängas av. Skriver mer när jag kommer hem.

Stampa med Leroy.

Mahahahaha, så himla roligt!! Vi satt nyss och kollade på "stampa med Leroy", vi pratade om att vi körde den ute på krogen, systeryster brukar tydligen köra den på förfesterna! Så himla roligt. Man måste ju kunna bjuda på sig själv!

Jag börjar 22 istället för 00, så jag får jobba 2 timmar extra, plus att schemat för Mars är klart! kommer dock till jobbet en halvtimme för tidigt *suck*, menmen.. Då får jag slappa lite och så hinner jag stryka skjortan också :P!

Nej, nu måste jag kila och göra mig lite sötare och för att hinna med bussen!

Melodifestivalen, godis, chips och popcorn!

Kom till västerås tio i sju, gick för att kolla om Marielle fortfarande jobbade, vilket hon gjorde!
Så vi tog bussen hem tillsammans kvart över sju.

Så nu sitter jag här och mumsar godis och popcorn!
Herre gud va dåligt melodifestivalen är, speciellt värdinnan... Har ju varit hos mamma varje lördag, så har tittat på varje deltävling *bläää*.

Sitter och pratar alkohol med familjen, just nu flat-line shottarna pemil köpte till dem på min traditionella födelsedagskryssning, hehe. Det och brännvin med lakrits smak, det shottade jag igår, guuud va gott de va! Smakar turkiskpeppar/lakrits dödskallar. Mamma mums, sånt blir det oftare!

Nej, nu ska jag ägna lite tid till att kika på melodifestivalen, eller... mest på tillbehören (A).

På väg till Mamsingen!

Idag har jag bara legat hemma och slappat!

Ska jobba idag, börjar vid tolv. Ska ta bussen till västerås klockan 18, ska kila iväg till stationen alldeles strax.
Jag ska mysa på bussen med The Da Vinci Code och bara ta det lugnt. Sen hem till mamma, slappa ännu mer, sno lite mat och sen iväg vid halv tolv.

Mmm, många fler sånna här dagar! På måndag blir det också en sån här dag, hoppas jag. Det blir vindrickande och filmtittande hos Göran på Söndag, plus att jag har absolut ingenting inbokat på Måndag!

Nej, måste ta och stänga av datorn nu!

God morgon!

ja, jag  vaknade precis. Vaknade till en snabbis vid tjugo i elva men kände efter 10-20 min att jag behövde sova mer!
Åh guuud vilket ba val det va!

Jag är helt utvilad och ska göra en frukost med pasta, bacon och kanske något mer *mums*.

Gårdagen va riktigt riktigt rolig! Det började hos Barden, jag kom vid vid halv tio kanske, då satt det ganska många folk runt bardens nya soffa och bord och spelade öl-spelet. Det poppades musik och vi hade jättetrevligt, jag är dock lättpåverkad, och det är Sanna också, så vi passade på öl-spelet. *veklingar*

Det var ganska många som gick runt elva-tiden, ut på krogen då menar jag. Men Barden, jag Sanna, P och Jocke. P och Jocke va nyktra. Var dem enda som var kvar. Det var egentligen inte tänkt att jag skulle följt med på krogen eftersom jag är typ pank, men vi hade så himla roligt så jag fick bara lov att följa med ut! Så vi kilade iväg till krogen vid tolv, upp till mig  en jättesnabbis för att spraya hår och hämta legg, sen in på hotellet!

Där stod vi och verkligen tokdansade till klockan halv två, vi varvade med rökpauser och dansgolvet! Såå himla roligt.

Tack för en underbar kväll! Och nu blir det maat!

Precis duschat!

Det blev ingen Pirate Bay-debatt idag på samhällen. Den nya rektorn kom förbi, hon pratade på i en timme och en kvart. Så det blir Pirate Bay-prat om två veckor istället. Rektorn är för övrigt helt okej, trevlig och sådär!

Har ätit kyckling, jag och emil gjorde en deal, jag lagade maten och han diskade. Så nu är det diskat och fint!

Har precis hoppat ur duschen och vet inte riktigt alls vad jag ska ha på mig, vi ska inte ut. Så det blir förmodligen nått linne och jeans så mer fokus på smink och hår! Jobbar alltså inte ikväll, är sååå skönt att vara ledig!

Nej, nu blir det klädprovning och musikpoppande så jag riktigt kommer in i hela partykänslan!

Samhäll B

Det är vad jag sitter och väntar på. Den börjar om en 20 min.

Idag ska jag ta upp en fråga i klassen, ska prata om rättegången, den som handlar om pirate bay. 4 st av grundarna har blivit åtalade för brott mot upphovsrättslagen, eller ja. Medhjälp respektive förberedelse. Skadeståndsanspråket ligger på cirka 117 miljoner kronor.

Det jag ska fråga är om klassen tycker det är rätt att anklaga piratebay för det och kräva skadestånd av dem när det är fildelning det handlar om. För om Pirate Bay blir fällda så "skulle det innebära att stora internationella företag som Google och Yahoo också skulle kunna hamna i blåsväder".

Vi får se vad som sägs, kan uppdatera om det efter skolan!

pirate bay


Jobbig morgon!

Vaknade vid 7, hade absolut ingen lust att gå upp, jättetrött, ont i halsen, snorig och super ont i ryggen...

Har nu plågat mig igenom en jobbig religionslektion och har 3 timmars håltimme......... vill HEM!

Är inte alls på bra humör iadg, och vill bara hem och dra täcket över huvudet och vänta på lovet, som självklart är fullbokat med jobb och annat smått och gott. Men idag så ska jag vila och ta det lugnt! Har ett matte F seminarium att genomlida, en samhällslektion som är jättetråkig, sen ska jag hem! Hatar 8,15-15,30 dagar, har dock dem bara på fredagar, men i alla fall :(!

Ska försöka få lite projektarbete gjort under håltimmarna, om jag orkar. Annars blir det nog att sitta och vänta på lunchen, hann inte äta frukost ida´g, har inte ens någon frukost hemma :(.


Fotosession inbokad!

Idag har jag pluggat matte med Oscar och sen inte gjort så jättemycket mer. Linus kom upp en snabbis också, sötnosen tog med sig lakritsnappar och djungelvrål till mig *hoppar upp och ned*.

Men nej, nu till dagens "topic". Pratade med en fotograf från någonstans uppe i norra Sverige, han kommer till Västerås på Söndag, och vi har en fotosession den 24e, vill inte avslöja riktigt än vad det blir för typ av bilder, men det blir att leka med skuggor och ljus i alla fall! Efter det vi har pratat så tror jag resultatet kommer bli skitsnyggt!

Ni kan få kika på en annan bild som inte har något med den planerade fotosessionen att göra.

Fotograf: Sanna Pergel

Fotograf: Sanna Pergel

God morgon!

Vaknade för en halvtimme sen av att telefonen ringer *suck, pust, stön*. Efter det kunde jag inte somna om...

Börjar 9,55 idag, så ska ta och hoppa in i duschen alldeles strax! Idag ska jag fixa med projektarbetet och matten, sen har jag en helt oplanerad dag, superskönt! Får se vad jag hittar på att göra!

Jag börjar dock få ont i halsen och är snorig, så är räff att jag håller på att bli förskyld :(, så det blir massor av te idag!

Halo!

Jag har precis upptäckt låten halo med Beyoncé, herre gud så bra den är!

Den har gått på repeat minst 5 gånger nu, kan bara inte sluta lyssna på den!

En ursöt kärleksförklaring med underbart sound!!

Taco och mys!

Akupressuren var superskön! Det gjorde rejält ont på korsryggen när hon tryckte på punkterna, men det ble mycket bättre ju längre hon höll. När jag gick därifrån, 75 min senare, så kändes det som om jag gick på moln! Har aldrig varit så "lätt" i ryggen, det kändes inte ens att jag använde musklerna i ryggen. Knepig känsla! Har inte fått ont än heller, jag får se om jag kan sova/vakna utan att ha ont. I så fall blir jag kanonglad, första gången jag har fått riktigt sova på... 4-5 år(?!) tror jag det är nu. Så mer massage åt mig!

Jag kom hem vid ett, halv två tiden. Trött som ett djur blev jag, och illamående :(.
Kunde inte/orkade inte gå till skolan *suckar* och eftersom jag har varit tankspridd och inte skickatefter så jag kan få sjukintygen så kunde jag inte sjukanmäla mig heller *suckar ännu mer*. Men min mentor visste att jag skulle vara borta, men i alla fall..

Vid fyra-fem tiden så var jag hungrig, hade bara ätit en korv på stationen, "hann" inte med frukost :(.
Så det blev tacos, eftersom jag var ynklig och mådde dåligt så gjorde jag en deal med Pemil, han gick och köpte tacos om jag betalade och lagade maten. Det va massa mums!

Till maten tittade vi på "Big Bang Theory", så himla bra! Har någon sett den? Den rekomenderas i alla fall! (det är en serie)

Nu sitter jag och myser i mina student mjukisbyxor och en stor kofta med en kopp te!

Gör mig i ordning.

Jag är trött, har ingen aning om varför heller. Har sovit i 8-9 timmar men sitter ändå och gäspar...
Ska göra mig lite te och byta om, känns inte som att jag behöver annat än mjukisbyxor och toffs idag, ska ändå bara på msasage och sen göra matten i skolan, psykologiprovet och sen hem!

Ååh, nu är det bara 1 vecka kvar till Yasuragi-spa't, jag längtar!

Beröm!

Det är min systeryster Marielle Svärd-Sandin som har tagit den underbart mumsiga chokladbilden, hon är en jätteduktig fotograf och man kan itne tänka sig en bättre systeryster! Hon har också en blogg, den heter "http://m890316.blogg.se/".

De underbara drinkarna är det underbaringen och pluttiskruttpojken Pemil som har tipsat mig om/letat upp, tack sötnöt :D!

Akupressur och Psykologi!

Imorrn klockan 10 så har jag en tid för en akupressur, ungefär som akupunktur fast utövarna använder händerna istället.

"Akupressur är en pseudovetenskap, en form av s.k. "healing" utan grund i några vetenskapliga studier. Den antas av utövare innebära att man trycker på vissa bestämda ställen på kroppen, vanligtvis med fingrarna, för att uppnå en bestämd och önskad smärtlindring. Metoden använder samma punkter längs kroppens meridianer som akupunktur och metoden är välkänd inom traditionell kinesisk och japansk alternativmedicin." (text lånad av Wikipedia, sökord: akupressur)

Jag har ryggproblem, har haft det i ungefär 5 år nu tror jag, börjar tappa räkningen. Läkarna diagnostiserade mig "kronisk ryggvärk" vilket inte alls känns så hippt eftersom det betyder att jag måste ta starka värktabletter regelbundet. Så nu skiter vi i Sveriges läkarvård och kör lite alternativa behandlingar istället, så imorrn blir det akupressur :).

Jag har också psykologiprov imorrn, egentligen vid tolv, men då kommer jag inte vara där. så ska fråga om jag kan få göra provet på lektionstid istället.

Berättar om hur akupressuren gick imorrn!

Nu blir det lite mer psykologipluggande och tedrickande :)!

Bartendern Ellen!

I Fredags var jag bartender innan studentfesten.
Min absoluta favoritdrink heter "frozen strawberry daiquiri" den består av rom, is, jordgubbar, sockerlag.
Eftersom jag inte hade rom så gjorde jag en ellenvariant på den med hallon istället för jordgubbar och vodka istället för rom. Den blev SUPERgod!

frozen raspberry daiquiri

Den är verkligen lika god som den ser ut!

Sen hade vi en annan ny favorit drink, "Sweet thing" kallas den. Den ser lite skum ut, men det är verkligen supergod! Det här är helt klart en som jag kommer dricka flera gånger!
Sweet thing

Hemma igen!

Nu så har jag jobbat klart! Jag fick sluta tidigare, så kunde ta 19,15 bussen hem *sköönt*

Nu så ska ni få se på mina nya godingar!

Skor!

och så mina gladiatorklackar

skor

mmm, visst är dem för underbara?!

Jobb.

Sitter här och ska strax kila iväg till tåget, börjar jobba vid 17.


Mamsen sa att hon kommer kika in när hon slutar vid 18, så det blir skojsigt :D.

Har fått bilder på skorna och drinkarna nu, så dem kommer upp ikväll :)!

Linus är söt :D

Yasuragi, Kladdkaka och Beck!

Nu har jag sett min första Beckfilm, gamen heter den. Det var den som gick på 4an (?) i Söndags!
Den var väl helt okej,men tittar hellre på utländska filmer. Har otroligt svårt för svenska filmer..

Till filmen blev det i alla fall en mumsig kladdkaka! Till den så hade vi häagen-dazs med vaniljsmak, guud va gott det är med haägen-dazs!

Ååh, vet ni? Jag och Mamma har bokat en natt på Yasuragi, det är ett japanskt spahotell i Stockholm. Det blev en liten impulsgrej, vi kände att vi behövde skämma bort oss lite grann. Först tänkte vi en talinn kryssning, men dem är så tråkiga, har åkt båt för mycekt känns det som :P. Så det blev spa istället.

Så den 25-26 blir det en övernattning där, det här ingår:

"En natt i japaninspirerat rum inkl. frukostbuffé. Teppanyakimiddag, varje bord har en egen kock som tillagar rätterna på en stekhäll vid bordets mitt. Aktiviteter enligt dagsprogram. Entré till japanska badet. Te- och fruktbuffé. Yukata (japansk bomullsrock), tofflor samt bad- kläder."

Och utöver det beställde vi en Shiatsu massage på 50 min också.

Hela kalaset kommer gå på runt 3100 för två personer, så det var ett riktigt kap!

Yasuragi

Såhär ser utomhuskällan ut!

Pannkisar!

Vaknade för runt en och en halv timme, så nu är jag riktigt pigg!

Jobbnatten gick bra, och jag fick lov att stanna till 4, men det blir bara extrapengar! Ja gick och la mig vid 5, tog ett mysigt bad efter jobbet och sen gick jag och la mig! 

Kvällen igår va underbart jättemysig! Helt klart en perfekt kväll för en alla hjärtans dag! Det blev melodifestivalen med massor av godis, kom på nu att vi glömde glassen. Men det gör inget alls, vi åt lösgodis, ost och kex och choklad från choolaterie'et. Muums, kände mig riktigt tjock, nöjd och belåten när jag åkte ner till stan. 

Nu står Marielle och Mamma och gör pannkakor! Kommer bli jättegott som en lite brunch! Sitter och kikar på utlandsresor också, guuud vad skönt det skulle vara att flyga till något varmare land! 

Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska åka hem med halv tre tåget eller halv fem tåget, beror på hur "stressigt" jag vill ha det, men känner jag mig själv rätt så blir det nog vid halv fem.

Nej, nu ska jag hjälpa till lite grann! 

Till jobbet!

Nu ska jag springa iväg för att hinna med bussen tänkte jag! 

Hoppas jag hinner hem innan 5 på morgonen! Är bara schemalagd i 3 timmar, men beror på om jag får skjuts hem av någon som åker vid 3, annars måste jag stanna till 4, minst för att hjälpa till och städa *blää*.

Jag och Mamma har haft en suuper mysig kväll/alla hjärtans dag, helt perfekt. Vi sitter nu och kikar på slutet av "The Perfect Man", båda har sett den ungefär 5 gånger, men den är ju föör söt! Berättar mer när jag kommer hem eller imorgon!

Nej, ska kila iväg nu så jag hinner med bussen!

Maat

Muums va gott det här va!

Kyckling med massa grönsaker, kokosmjölk och nudlar till! Älskar asiatisk mat i alla former! 

maat

Hemma med Mamma.

Gårdagen var helt okej! Kilade ut i mina nya gladiatorklackar och kände mig supersnygg! Studentfesten va inte alls så roligt, så efter 20 min så gick vi till hotellet istället. Det var dock inte så mycket folk där heller, och det kom inte så mycket senare på kvällen heller. Men det blev att skaka på rumpan lite grann i alla fall! Fick Linus att komma och möta mig så jag kunde köpa nått att äta, efter det gick vi hem till honom, och fick mig en helt underbar fotmassage. Styrde klackarna hemåt vid 1-tiden, skulle upp vid 8 för att ta 9-tåget. Skulle jobba! Nu sitter jag och mamsen och nördar vid varsin dator, jag har snattat systerysters, tack *pussar på*. 

Vi skämde också bort oss idag, eftersom det är alla hjärtans dag. Vi köpte 9 bitar choklad på mälardalens chocolaterie. Dem är suuper mumsiga, sen blir det ost och kex också! 

I bild har ni chokladen, den röda är hallonsmak, och den med vit prick är vodka-vanilj, den med svart är lakrits, bredvid är det pistage och den sista tequila och salt!

Frozen raspberry daiquiri och Sweet thing.

Det är vad jag dricker ikväll, i alla fall på förfesten. Båda är supergoda! Snodde Sannas kamera, så bilder på dem kommer upp sen, och recept om ni vill ha!

Hinner inte skriva så mycket nu, utan skriver mer imorrn, har en intim dejt med choklad och mamsen då ;)!

Ikväll blir det första studentfesten för mig, jobbar ju så mycket på helger, så har missat alla hittills :(, men nu jäävlar!

Nej nu ska jag återgå till förfesten, fler folk kommer strax, just nu är vi... *räknar* 7 stycken inklusive mig!

Hoppas in får en lika bra fredag som jag kommer få ;)!

Matte!

Sitter och väntar på att Matte F'n ska börja, om....  26 min. *yeey*

Fast vet inte om jag ska gå på den, det är inte obligatorisk närvaro på dem lektionerna, bara på seminariumen. Så det är lite skönt!

Plus att jag ska försöka hitta på ett ämne att prata om idag på samhällen,  varje lektion får en elev ta upp ett aktuellt ämne och disskutera det och fråga frågor om det. Och idag är det min tur, men självklart har jag glömt bort det och måste nu stressleta, dock så börjar inte lektionen förrän 14,15 så det är skööönt, men trodde jag skulle sluta vid 13-14 idag, men det sket ju sig :(. Kanske kan arbeta på engelskan, för ett aktuellt samhällsämne kan ju inte vara så otrolgit svårt att hitta :)?

God morning sunshines!

Sitter och väntar på att håret ska torka, bestämde mig för att sova med inpackningen, dels för att jag inte orkade duscha en gång till idag. Mitt hår blir jätteostyrigt om jag säger med blött hår -.-! och dels för att det verkar såå mycket bättre då!

Så nu är det verkligen silkeslent!

Idag är första lektionen religion, kan vara riktigt intressant. Våran lärare pratar på tok för mycket, och om samma sak 3 gånger på olika sätt, ja. ni förstår kanske att det blir liite jobbigt att lyssna på efter ett tag ;)!?

Har haft en jättemysig morgonstart, en uppiggande dusch, en god macka och så Jason Mraz, just nu är "sleeping to dream about you", hon och Michael Bublé är guld att vakna till på morgonen!

Nej, nu blir det lite make-up så jag inte ser så nyvaken ut och sen skutta iväg till skolan!

Städat, Diskat och Lagat mat!

Slutade vid elva, men gick inte hem förrän tio i tre, satt uppe i biblioteket  mrfoch gjorde lite engelska och spelade spel från funplanet.com haha, lite smånostaligskt.

Har haft olika anledningar till att vara tjurig idag, och när jag är arg eller tjurig så städar jag alltid, vet inte varför.. Men det är bara avslappnande, så det blev "Linkin Park" och städning för hela slanten!

Jag dammade, dammsög, rengjorde toaletten, diskade och moppade. Så nu är det rent och fint här hemma! Har till och med ställt undan all disk *känner mig duktig*.

Till mat blev det kyckling med rostad potatis och morötter i ugn och bearnaisås på påse, jättegott!!
Har fortfarande inte httat laddaren *tjatar*, men jag blir så ledsen :(.

Nu funderar jag på att göra en hårinpackning, har en kvar i min burk från Lush, som jag fick av Marielle i födelsedagspresent! Luktar underbart och håret blir verkligen silkeslent! Och mitt hår tycker inte alls om mig och mina färgningar, så håret mår nog bara toppen med lite lyx!

...

När jag kommer till skolan och faktiskt känner mig ganska duktig för att jag har pluggat så mycket, gick och la mig en och en halv timme senare än vad det va tänkt, och gick upp en timme innan jag hade behövt, så är det inte så att vi har "prov" idag, utan vi ska boka TID för prov... Så jag har mitt om 3 veckor, faan.. Menmen, jag vet i alla fall att jag verkligen kommer kunna frågorna tills dess i alla fall, det är ju positivt!

Så nu letar jag efter en artikel som jag ska kunna och välja ut ord i, sen blir det en snabb lunch. Beroende på vilken mat det är i skolan och sen blir det att kila hem och städa en massa!

God morgon!

*gäsp*

Vaknade för en 10 minuter sen, så nu sitter jag och gäspar och är en tröttis!
Ska snart gå och fixa till mig lite frukost och fortsätta med dem absolut sista frågorna, hoppas jag kan alla nu bara! Men det blir lite sista minuten pluggning nu också.

Idag blir det som sagt en städdag, har äntligen fått tillbaka min dammsugare! Så ska jag försöka få pli på mitt SNES! Annars har jag absolut ingenting planerat idag, stå och beundra mina nya skor kanske ;)!? OCH leta efter den där förbannade batteriladdaren till kameran!

Ska fortsätta plugga om Jane Austen nu och dricka mitt stora glas vatten och äta mina mackor!

Musik och Jane Austen!

Sitter och sjunger och läser.

Fick lite myskänsla och det började med att jag lyssnade på Lisa Ekdahl, och sen Lisa Nilsson. Tycker båda är riktigt bra. Men Lisa Ekdahl har mer myskänsla över sig! Det va ett bra tag sen jag lyssnade på henne, men har haft "ironic" och "what if god was one of us" i högtalarna väldigt flitigt dem senaste två veckorna. Tycker dem låtarna är sååå himla bra. Alanis Morissette är riktigt bra över huvudtaget.

Kände att jag behövde en paus i pluggandet, på ungefär två timmar så har jag bara hunnit gjort ungefär 10-14 frågor... Känns ju ganska dåligt, känns ännu sämre när det mesta är Pemils förtjänst, han är guld värd och hjälper mig med dem extra svåra frågorna, och självklart tar det honom bara 2 minuter att hitta en fråga som jag har letat efter inte i 5 min inte i 30 min utan vid flera gånger när jag suttit vid datorn, tja.. en 3 gånger kanske... Så han är BÄST!

Det positiva är att jag har sovmorgon imorrn och slutar supertidigt, har bara en enda lektion imorrn, engelskan, och den börjar 9,55 och slutar runt 11 *yeey*.

Nej, nu ska jag fortsätta med dem sista frågorna och sen blir det tookplugg på dem, men det är detpositiva när man är som mig och inte hittar ett skit oavsett hur mycktet man läser. Du får in massor av information om ämnet, helt gratis. Så det blir lite mindre "efterplugg" när frågorna är besvarade ;)!

Myser med te.

Sitter och myser i mjukisbyxor och min urtjusiga "Star Trek"-tröja nu och dricket ett rött roiboste. Gott!!

Har verkligen försökt plugga idag, men jag orkar inte med någonting, sitter och lallar i princip och har gjort det sen jag kom hem från lunchdejten med Emil och Anton.

Sitter och suktar efter mitt SNES, fan att inte saker och ting funkar som det ska, vill ha en myskväll med SNES och massor av godis och annat gott!

Imorrn blir det en städdag, dels för att jag verkligen måste hitta min batteriladdare till kameran, vart kan den ha tagit vägen? Och dels för att det är dammigt... Sen ska jag försöka ta mig i kragen och vara duktig och plugga Historia.

Faaan, kom på att vi har förhöret imorrn på engelskan.. Skit också, det hade jag glömt :(. Så nu måste jag faktiskt plugga.. Hatar när sånna där saker händer, som man totalt glömt bort och sen bara *poff* kommer man på det, speciellt nu när det tydligen är ett superviktigt förhör/prov som vi har på det också!!

Längat för övrigt till "alla hjärtans dag"-student festen på fredag, blir somrigt goda drinkar och en söt sminkning!

Party, Sushi och Skor!

Kvällen blev riktigt bra igår faktiskt, trots allt!

Satte på mig ett par jeans och kilade över till Linus vad klockan nio-tio någongång, där det va lite party! Hade det jättetrevligt och träffade en massa nya roliga människor! Det som är så underbart är att jag och Linus bor i princip grannar, så jag gick över i intersport tofflor(!) kallt va det, men som sag. tar inte mer än en halv minut att gå dit, lite längre tog det att komma hem dock (A). För alkohol+klantig ellen+snö/is+hala tofflor = INGEN hit! Gick hem runt ett snåret, med alkohol kvar till och med(!!).

Efter några högljudda snubblingar så hittade jag avstängningsknappen på datorn och lyckades få av mig kläderna!

Idag har jag som jag sa igår, studiedag. Så jag sov läänge, ända till tjugo i elva, guuud va skönt det va! Behövdes verkligen!
Det var tänkt att jag skulle åkt till västerås med elva-tåget med ewe, men hon messade och sa att dem inte hade kommit iväg än, så jag behövde inte åka med det tåget. Sen har jag inte hört något mer, lite tråkigt. Det var ju så himla länge sen vi umgicks!

Men jag blev sugen på friterade bollar, ni vet, kina mat. Friterade räkor, kyckling och biff. Sen blev jag sugen på sushi, och som tur är har vi en Kina resturang som har kinabuffé och sushibuffé i ett. Så jag, Emil och Anton kilade dit, nu en och en halv timme senare så är jag proppmätt, helt klart värt 75kr!

Ja! Jag fick mina nya höga gladiatorskor idag, dem sitter perfekt och är supersnygga. Kommer bo i dem i vår/sommar! Ska leta lite mer efter min kameraladdare idag, om jag hittar den så kommre bilder upp asap!

Skit också...

Nej usch, sitter och lider av tristess... Gör verkligen ingenting och dagen är bara mupp :(.

Visade sig att en ny laddare inte skulle kosta 100kr, utan självklart 800kr.. Fa-aan. Så det blev ju lagt på hyllan, tänker leta lite extra innan jag bestämmer mig för att lägga ner 800 på en laddare.. Så bilder kommer tyvärr inte upp idag heller :(.

Smoothiesen var god i alla fall, gjorde en med hallon och mild lättyoghurt, jättemumsigt!

Så nu sitter jag här och beklagar mig själv och har jättetråkigt. Ingen vill gå ut heller *tycker synd om mig själv*.
Får väl plugga lite mer då, *yeey*... Aja, I värsta fall får jag väl köpa ett par till skor för att pigga upp mig själv med :P.

Smoothies!

Nej, nu får det vara nog, orkar verkligen inte leta efter min j*vla kameraladdare längre, nu blir det att kila ner på stan och köpa en ny, kan väl inte gå på mer än 100kr? Plus att då får ni se mina mysiga studentkläder! Och dem där kilklacksskorna som jag köpte för någon vecka!

Ska på samma gång kila förbi närmaste butiken och köpa massor med frysta bär så jag kan göra smoothies, har varit supersugen på det hela dagen!

Fick också gå från idrotten idag, vi hade "temadag" och jag ingår i gruppen "friluftsliv", så jag tog en egendag, med det menas att vi får göra något utanför skolan, så länge vi skriver om det i våra loggböcker efterråt och har dokumenterat det med bild. Jag ska ta en promenad till gymmet, gymma en massa och gå tillbaka, det kändes väl som en bra sak?

Har förövrigt träningsvärk i magen sen igår, tack för den systeryster ;). 

I skolan...

blää, tycker verkligen inte om håltimmar, visst. jag kan hinna med en massa läxor och dylikt på dem, men dem är ju så otroligt långa och tråkiga, speciellt den här som jag alltid har på Tisdagar. Från tjugo i tolv till två... Kom igen?
Orkade inte med 3D Max, utan kände att jag behövde tid till att plugga till Engelska C, "Jane Austen" frågorna, går väl sådär. har svarat på 12 av 24 *uscha*.

Men det kommer bli ännu mer pluggande idag, och imorrn! Jag behöver verkligen två riktiga pluggdagar. Så jag har bestämt mig att låsa in mig och plugga minst 5 timmar idag och minst 5 timmar imorrn. Då kommer jag ligga lite före också, och det känns skönt :)!

Nej, ska fortsätta plugga lite mer nu!

Väntar på skola.

Nu sitter jag hemma, i mina nya mysipys studentkläder, som jag självklart ska ha till skolan!

Idag är det en otroligt lugn dag, egentligen hade jag Matte F/breddning kvart över åtta, men det är inte obligatorisk närvaro på den, förutom på seminarium, självklart. Så jag tog mig en lite sovmorgon eftersom vi gick igenom det vi skulle förra fredagen, men vi får säkert uppgifter idag, men det är bara att leta upp honom efteråt, om inte Putte eller OScar är söta i kanten och tar med ett.

Sen nu då, om en 45 min så börjar HIstoria A, vi bearbetar 1700-1800-tal och det är faktiskt ganska intressant.

Sen är det en super håltimme, då brukar jag oftast jobba i 3D max, du ska göra ditt rum i 3D. En datakurs som behövs göras innan jag slutar. Sen sist så är det Idrott, idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, inte mer än bestämma om våran "alpint"-grupp ska åka till Romme på lördag, det skulle vara roligt. Men vi får se hur det blir!

Idag så har jag inte riktigt något planerat, blir nog att ta en öl med någon trevlig själ på hörnan eller något. Det är ju studiedag imorrn! Så det blir en riktig sovmorgon!!

Nej, nu så ska jag ta och plocka ihop lite saker inför idrotten och så!

:D

Har varit på skitknepigt humör heela dagen :(, varit irriterad, småtjurig och bara allmänt mupp!!
Men nu har jag rådat bot på det, jag har tröst-internetshoppat ett par...

nelly.se

SKOR från Nelly.se :D

Måste verkligen säga att det funkar! Mår superbra varje gång jag införskaffar mig något nytt, speciellt ett par skor.
Det är väl ändå därför man tjänar pengar? Det här och så utomlandsresor, vilket jag ska iväg på i Juli, blir förmodligen Afrika... Iiih, i hela två veckor! Nu känns plötsligt vardagen mycket bättre igen :D!

Plugg!

Nu sitter jag här och grämar mig inför alla svenska arbeten jag har framför mig *uscha*, men har haft en paus från nytta med hjälp av kebab och "En geishas memoarer". Någon som sett den? Såå himla bra! Den är ganska lång, men helt klart sevärd!

Med svenskan så ska jag svara på 4 frågor om Selma Lagerlöf och göra lite mer, så har jag förhör på ett papper om Jane Austen på Engelska C, den är en 34 frågor... Men vi har förhöret på Torsdag, och det är tydligen jäätte viktigt, så ska sätta mig ner och skriva om och plugga riktigt ordentligt! Imorrn blir det förmodligen också plugg, men nog om det. Blir ju nästan lite deppig här ;).

Förresten, träffade systeryster idag. Hon ville få över mig för att hon va lite fotosugen, så det blev lite snölekar och en massa skratt, mest åt mig och mina miner då, men roligt hade vi ;).

Nej, nu ska jag inte hitta på dåliga anledningar för att inte plugga.... :P

blaha..

Idag va en ganska bra dag, som jag trodde, skoldagen i alla fall.
Vi fick våra studentkläder, yeeey!! Jag hdae beställt mysbyxor, en tröja och ett par hotpants, JÄTTEmysiga allihopa!
Ni får se bilder när jag har fixat kameran, letar för fullt efter laddaren!

Jag och Emil fixade upp databordet också och har ställt datorn på den, så nu slipper jag få så himla ont i axlarna!
Det enda som fortfarande behövs göras är att fixa igång super nintendot, sen kan jag ha pyjamasparty här hemma på hög nivå, någon som är sugen :D?

Så nu sitter jag här, vid databordet och i mina nya mysipys byxor och funderar starkt på att beställa en pizza, är hungrig, orkar itne göra mat och så blev jag less eftersom det va besvärligt med databordet och datorn -.-..

Bilder

Här kommer en till bild som Sanna tog.

Fotograf: Sanna pergel

God morgon!

Pemil kom över igår :D. Det blev en massa myselipys och sen så toksomnade jag vid halv elva någonstans, nu sitter han och studsar och är allmänt morgonpigg och trött i omgångar. Sötisen däär!

Men nu är jag redo att ge mig av till skolan. Jag har sovmorgon idag och börjar inte förrän 9,15, och det tar bara 15 min att gå till skolan!! Det är PIC nu på morgonen, i typ 2 timmar och 15 min, sen har jag lunch och psykologi i 2,5 timmar :P. Bara långa lektioner idag, men båda är faktiskt roliga och intressanta!

Har ingen aning om vad jag ska göra idag, eller jo, en sak. Ska skriva lite saker till Svenska B, har lite rester i mindre roliga områden (A). Tror jag ska läsa lite Religion också, så jag ligger lite före, vi har ju inte seminarium förrän nästa fredag men i alla fall. Så är det studiedag på Onsdag, weei! Det blir party på tisdag, eller i alla fall en öl eller en söt drink eller två på hörnan :D!

Melodifestivalen.

Nu sitter vi här och äter chips och tittar på Melodifestivalen, och seriöst.. Nu förstår jag verkligen varför jag slutade titta på det för en fyra år sen, tittar bara på det nu för att mamma tvingar mig -.-.. Dem bästa låtarna är helt okej, men dem kommer ju självklart inte med, som låten "Snälla, snälla" HERREGUD vilken otroligt värdelös låt, hur kunde den gå vidare? Eller ja, vara bland de 5 bästa? Nej usch, så irriterar jag mig på värdinnan, Petra Mede. Vem byter klädsel mellan varje låt? Nej, usch... Varför tog dem en sån bra tradition/tävling och gjorde den jättedålig :(. Sista melodifestivalen jag följde, var när "Hanna" tror jag hon heter sjöng låten "hallå hallå, jag är X22", kommer nån ihåg den?

Vad tycker ni, är den ens värd att följa längre? Jag sätter ett stort USCH på hela spektaklet i alla fall... 

Mysdag

Idag så blev jag som sagt planlös, men det gjorde ingenting alls, även fast det hade varit  väldigt roligt att träffa Tess, så är det jätteskönt att ta det lugnt en dag, speciellt efter en hel natts jobb :).

Jag och Mamma har bara legat och "degat oss", vi började med "Presidenten och Ms Wade", nu har vi lagat mat, fyllda kycklingar med strips till, under tiden som det va i ugnen så gick vi och köpte godis och glass :D.
Så nu har vi lagrat upp med mat och film, sen blir de godis, chips och glass, två sorter, Häagen-Dazs (världens godaste glass!!) med vaniljsmak, och Icas egna hallonglass, båda svin dyra, en halvliter styck och bara glassen gick på 100 kr(!).

Till maten blir det en jordgubbscider, 2,25 eftersom jag ska jobba... Så ska vi kika på "Pretty Women" medan vi äter allt gott, helt klart en välbehövlig tjejdag :D. Nu är maten klar, så jag ska kila. Hörs lite senare ikväll, eller inatt när jag kommer hem från jobbet!

Frukost!

Godmorgon!

Sitter och äter en frukost som består av, två rågbröd och en skål med fil och flingor, och så te på det! *mums mums*, det va jättelänge sen jag åt såhär mycket till frukost, men det är ju så himla gott med mat!

Jag vaknade ungefär för en halvtimme sen, av att mamma öppnade dörren, är så himla lättväckt :(. men det gjorde inget, det var dags att gå upp i alla fall!

Idag så blir det inte att gå och fika med Tess, eller, kanske, men som det ser ut nu så blir det inget. :(
Så idag så vet jag inte riktigt, mamma vill att vi ska titta på en film som heter "Cityslickers", någon som sett den?
Den låter i alla fall som om den är otroligt tråkigt, så tror nog jag skippar den (A). 

Nej, nu så ska jag vara lite social mot mor, och plocka undan mina saker! 

Hos Mamsen och Systeryster!

Fick skjuts hem av Frida idag, så nu har jag nästan precis kommit hem från jobbat, jag vet! Folk kan ju gå upp vid den här tiden -.-...
Jag är själv i lägenheten här, Marielle är tydligen hos Johan och Mamsen har överliggning i Falun :).

Dagen har spenderats med att diska, emil hade ju snott mitt diskmedel, så köpte nytt idag! Och umgåtts med Linus, ätit kakor och snackat skit :D. Åt min första mackagrillsmacka (toast) på länge, mums va gott det var!

Ja, jobbet var ganska trist, fick börja 45min senare än tänkt.. Hann dock göra lite matte, fick en matteuppgift av Jalle, och ligger på MVG nivå i Matte F, sweet!! Bara det gjorde hela min dag bättre! 
Men tillbaka till jobbet, fick jättemycket beröm av Johan som tyckte jag var "kvällens klippa" sa han bland annat, kändes jätteskönt! Sen det vanliga, fulla, dryga killar som tycker att dem är JÄTTEcharmiga när dem står och flåsar sin äckliga sprit blandat med spya andedräkt -.-. 

Men nästa Fredag, då jääklar. första studentfesten för hela 3an som följer med utgång till hotellet. Hoppas det blir roligt i alla fall, ser fram emot det!
Imorrn på dagen blir det att träffa Tess, det va evigheter sen! Och så blir det självklart jobb, menmen. Jag måste tjäna lite pengar också! 

Tror bloggandet fungerar lite som en avslappningsgrej nu, eftersom jag stressar så mycket och är överallt hela tiden (känns det som) och verkligen inte har lika många "roliga inslag" som förut, så känns det skönt att bara "skriva av sig", förstår du vad jag menar :)?

Nej, nu blir det ett bubbelbad, en kopp te och en varm och mysig säng :D!

NattiNatti, eller Godmorgon kanske ;)?!

I skolan.

Nu sitter jag på lunch.
Började dagen med att ha en väldigt intressant religionslektion. Vi sitter inte och läser en bok rätt upp och ned och lär oss fakta, utan vi disskuterar runt "större" frågor. Mer filosofi/religion nästan.
Vi läser samtidigt en bok som heter "En dold gud" där vi ska läsa ett stycka och får en upgift för att sedan disskutera det vi läst och våra åsikter i ett seminarium varannan lektion ungefär.
Idag var frågar "Vad är religion" och vi kom in på hur mycekt reiligon präglar samhället och hela det där. Men i skutet av lektionen så kom vi in på "liv efter döden" och då läste hon upp en kort artikel som var ganska roligt. Ett nyskapande sätt att tänka på, har aldrig hört någon uttrycka livet efter döden på det sättet förut.
Artikeln hette : "Vad händer efter födseln":
Det handlade om två tvillingar som låg i mammas mage, den ena frågade den andra vad som hände efter det här och den andre svarade "Ja, vi kan ju inte leva utan våran navelsträng..." då svarar den första "Men, jag vill inte bort, jag vill vara här för alltid!!" Jag tror ni förstår hur resten gick till.
jag drog parallellen att bara för att ingen har kommit tillbaka och berättat vad som har hänt, kanske, som i fallet med tvillingarna, att ingen kan komma hit. Så behöver inte det betyda att det tar slut.

Nu är jag i och för sig inte speciellt kristet troende, men jag tycker om lite tankeställare och nya sätt att tänka på..

Vad tror du händer efter döden :)?

God morgon!

Nu har jag precis klätt på mig och ätit frukost. Jag har börjat med en ny sak, att dricka ett stort glas kallt vatten istället för te. Tänderna missfärgas ju också av te, och jga har druckit det väldig länge nu känns det som. Har en 9 olika tesorter i skafferiet. Så nu blir det vatten för ett tag. (får se hur länge det håller ;)). Har tagit mig en varm och skön dusch nu på morgonen också. Finns verkligen nästan ingenting som får mig att vakna lika fort!

Jag känner det nu på vintern att jag blir så himla torr, får lov att smörja in hela kroppen med body butter, inklusive ansiktet.. Annars går mitt ansikte sönder :(. Jag använder en med Papaya-lukt, som jag köpte när jag var i Grekland :).

Nu så sitter jag och grämar mig inför skolan, vill inte alls, och kom på igår att jag inte har gjort en Religionsuppgift som ska vara inne idag! Och vi har ju den såklart på morgonen :(. Menmen, ska åka och jobba idag också, 23-03 såkan ta 22,07 tåget till Västerås i alla fall, det känns jätteskönt!

Nej, nu så ska jag sminka mig så jag hinner med Sanna, vi ska ta sällskap till skolan :D.

Foton!

Som jag skrev tidigare idag så skulle jag hjälpa Sanna med ett skolprojekt/arbete. Det kommer bara upp en bild nu, men det kommer flera :)!

Fotograf: Sanna Pergel

Bilden ska förmedla känslor, vilken känsla får du :)?

Sitter hemma.

Pizzan va jättemumsig! Vi, jag och Sanna åt på det nyöppnade stället här i sala, "Viktoria". Förstår verkligen inte varför dem öppnar fler pizzerior här i stan, det finns massor av pizzerior i sala... Variation får man i alla fall! Det som är skönt är att just den här pizzerian ligger snett emot mig, ett stenkast iväg ungefär, jättebekvämt när jag är bakis eller bara lat ;)!

Efter det så kilade jag hem, pratade en kvart med mamsen i telefon, lika mysigt varje gång *pussar på*.

Resten av kvällen har gått åt till att kika på  utlandsresor, främst till Tunisien, Afrika. Yes gott folk, dit beger sig nog mina små fötter och min mors i juli, lååångt kvar. men i alla fall, jag mår bättre av att bara tänka på det *myser* blir nog en två veckors resa! Sen har jag blickat missnöjt åt min Engelska C som ligger och är ogjord *suckar*. Vi ska skriva om gamla författare, i mitt fall, Jane Austen. Men ska sätta igång med det strax, har gjort några i alla fall *känner mig duktig*.

Nu blir det nog en kopp av mitt te, den med päronsplitt-smak och något avsnitt av "sex and the city" eller någon film :).

Fikat!

Nu har jag och Sanna fikat, Linus följde också med. Det blev på Waynes.

Jag och Linus drack Chailatte och Sanna drack Cola. Jag lyxade till det med en cheesecake, jordgubb och passionsfrukt *mums*. Hjälpte Sanna med en fotogrej till skolan, bilderna kommer upp lite senare :).

Nu ska vi ner och dela på en pizza :D.

Fotograf: Sanna Pergel



Sanna tog en bild på mitt öga medan vi satt och fikade.. Skoj att ha den där kameran uppe i nosen när jag försöker dricka min chailatte och äta min cheesecake ;D!

Fotograf: Sanna Pergel

Hemma.

Idag så blir det en städdag! Ska träffa Sannis också, ska bli skoj. har inte träffat henne på jättelänge känns det som :(!

Har röjt undan lite saker, vikt gårdagens nytvättade tvätt. Det som fortfarande står på "att göra"-listan är:

Skruva ihop "databordet"
  • Diska
  • Dammtorka
  • Dammsuga
  • Posta ett brev
  • och sist men inte minst våttorka!

Sen blir det väl att gosa ner sig till Gossip Girl med sanna eller något annat mysigt :D!

Gårdagen!

Orkade inte blogga igår, men nu så kan jag berätta vad som hände!

Jag gick inte till skolan eftersom jag hade en röntgentid klockan kvart i två. När jag var på väg mot västerås, 11,07 så hade jag inte ätit på hela 38 timmar (!) hungrig som en varg, gråtmild, illamående och huvudvärk! Mådde verkligen jättedåligt :(.
Gick in på jobbet, skulle egentligen jobba 17-20, men visste att jag aldrig skulle orka med att jobba när jag inte ätit något på länge, man har ju ingen energi kvar!

Missade bussen till sjukhuset, började verkligen nästan gråta! Så trött, less och hungrig va jag! Är det bara jag som blir som värsta pms-monstret när jag inte äter något?

I alla fall, hann precis komma itid, hann knappt sätta mig när förrän dem ropade ut mitt namn. så först fick jag ta av mig hälften av kläderna och lägga mig ner med den där stora röntgen apparaten ovanför. Först tog dem kort på nästan hela magen (en 5 kort tror jag). Sen skulle dem sticka in en som jag kallar "fjäril" i armen, den är ganska stor, du får en sån när du ska ha dropp i eller föra in någon annan vätska i kroppen. Först försökte dem sticka mig i högerarmen, och nålen är lång!! Hela gick i och det gjorde ONT, men nej... dem träffa fel och jag har dåligt med blodådror som syns tydligen, så jag sa "dem brukar alltid ta på vänsterarmen". Då skuttade dem över på andra sidan och sa med ett leende "jamen, då provar vi där då". Så jag fick genomlida hela proceduren igen :(. den gången funkade det i alla fall! Så sprutade dem in någon vätska (kommer inte ihåg vad den heter) för att inälvorna ska "lysa upp" på röntgenbilderna. Och det känns som man får en otroligt varm vätska som sprider sig i hela kroppen. först var det läskigt, sen var det jätteskönt! Första gången på 43 timmar som jag faktiskt inte frös! (Har riktigt dålig blodcirkulation i vanliga fall, när jag itne äter blir den ännu värre). Sen var det klart, det var bara att klä på sig och vänta på att min familjeläkare skulle höra av sig.

Mamsen mötte upp mig på stationen, då mådde jag så illa så jag inte kunde gå upprätt. Började må ännu sämre efter att dem sprutade in vätskan. Men mamma bjöd mig på thaimat, det tog 1 timme att äta upp en halv potion, resten tog jag hem :D! Men guuud va gott det var!! Sen hälsade vi på när systeryster jobbade, hon såg så söt ut, och lite stressad. Men hon hann prata en snabbis, 5 min kanske.

Sen, så tyckte jag så synd om mig själv så jag fick bara lov att tröstshoppa ett par skor :D. Kameran funkar inte just nu, måste leta reda på laddaren! sen lägger jag upp kort! När vi gick och kikade på olika skor så började jag och mamma att prata, MASSVIS. SÅ det blev bara så att vi gick runt på stan utana tt riktigt gå någonstans, så då föreslog jag att vi kunde gå oh fika! Mamma var då inte sen att hoppa på den idén! Så vi gick till ett fik, som jag självklart inte kommer ihåg vad det heter, men det finns bord så man kan sitta i fönstren och uppe på en "balkong". vid "Indiska" om någon vet vart jag menar :P. Där blev det en blåbärspaj var med vaniljsås, för mamma blev det en cappuccino och jag drack en chailatte (Waynes är godare!!) men blåbärspajen var mumsig!
Så vi satt där, och bara pratade och pratade, till sist kom jag på "fasen, jag ska ju med tåget" *kollar på klockan* AAH! klockan är 17,15 och tåget går 17,27 (!!) vi var också en bit ifrån stationen, så det blev lite bråttom! SÅ vi rusade ner till stationen, jag hann precis sätta mig på tåget när det började rulla! Vilken tur!

När jag kom hem, så fick jag besök av Pemil :D! Vi åt godis och pratade en massa, han åt pan-pizza ch jag åt mina thairester, det var jättetrevligt!

USCH!

Nej, usch... Nu är livet inge skoj.. :(

SItter och fastar och har gjort det sedan 21 igår kväll. Lever på saftsoppa och te, är hungrig som ett djur och känner hur huvudvärken och tröttheten bara kommer som en jättevåg :(.
Anledningen till varför jag fastar är för att jag ska åka och röntga njurarna imorgon vid två och man ska tydligen fasta fagen innan och under själva undersökningsdagen. Men efter det kan jag ju lova att det blir donken, hur mycket jag nu orkar äta då :P... Men oj vad jag ser fram emot det!

Skolan har gått helt okej, lite halvtråkigt. Men det min lärare, Jonas pratade om under historialektionen va riktigt intressant! Han berättade vad Sverige gjorde för att förbereda sig under Kalla kriget mellan Ryssland och USA, Sverige skulle förmodligen blivit "startplattan" för båda länderna om kriget skulle bryta ut, så vi gjorde mängder av förberedelser, som vi fortfarande kan se spår utav idag. Våran skola till exempel, var till för att kunna göras om till ett sjukhus på två dagar, rektorsexpeditionen var tydligen operationssalar och röntgensalar!

Efter skolan så träffade jag Offe, skulle hjälpa honom med att skriva ett CV. Vi fick skjuts in till stan av Lina, tack! Sen gick vi till coop för att köpa min "mat" för dem kommande 24 timmarna *suckar*.. Och tror ni inte han köper en massa kexchoklad då då :(. Blev jätteavis! Så han har suttit och mumsat på kexchoklad medan jag har druckit mitt te och min saftsoppa :(. Men det är alltid lika trevligt att umgås med honom, han skulle hem en snabbis för att äta kakor, en av hans "bröder" fyller år idag, vi blev inte riktigt färdiga med CVt, blev ju självklart en massa andra saker som kom på tal och Cv-skrivandet sköts upp (A). Men han skulle komma tillbaka lite senare, när han var klar så vi kan göra klart det!

Jag köpte förresten två nya tesorter, älskar verkligen te, dricker det minst två gånger om dagen! Och idag köpte jag ett grönt te med någon annorlunda lukt. Och det smakar som piggelin, glassen ni vet. Jättegod är den!

Myys!

Nej, usch! Idag har jag haft en jättedålig dag...
Igår så orkade jag inte blogga, jag va bara hemma hos mamma och syster till halv sju, sov till ett. Somnade ju inte förrän runt halv fem på Söndag morgon, så det va riktigt skönt att få sova ut! Även fast det blev ett par rivstarter från Jassys sida (systerysters muppkisse!!) från min axel och mage, runt 6 på morgonen... Hon kan vara riktigt hemsk ibland, men är minst lika söt lika ofta!!

I alla fall, när jag kom till Sala igen så kilade jag över till min och Emils gamla lägenhet för att hjälpa honom att flyttstäda! Kom dit runt sju och gick därifrån vid elva, blev ganska mycket gjort, men det är fortfarande ganska mycket jobb kvar! Så det blir att kila dit en gång till i veckan då nycklarna ska vara inne på Fredag. Så jag var helt enkelt för trött för att blogga igår.
Men på hela helgen så kunde jag ändå inte somna förrän halv 2 *suckar*, så skulle jag upp 8 för att duscha innan skolan som började kvart över nio. Var verkligen jättetjurig imorse, funderade verkligen på att skippa första lektionen, men nej.. Kände mig duktig när jag gick till skolan (en kvart för sent, men i alla fall!!) då ringer Oscar när jag har kommit halvvägs och säger att Peter, min Pic-lärare, inte är där(!!). Blir trött och less och skiter i det och går hem igen, lektionen är ändå 2 timmar och 10 min lång! Psykologin va dock intressant, som vanligt. Fick skjuts hem av Pauline, så då passade jag på att kila in till Waynes och köpa en cocoslatte, mums va god den va! Brukar annars bara dircka chaite där.

Nu sitter jag i alla fall hemma i supermjukis kläder och bara myser, har precis ätit.
Mat

Åt wook med fullkornsnudlar!! Mumma

Precis kommit hem!

Hej och hå, har precis blivit hemskjutsad av Sandra!

Sitter nu och äter lite smågodis som jag och systeryster köpte tidigare idag, ska snart gå och lägga mig i ett varmt bad *myser av bara tanken* och läsa "The Da Vinci Code", har som sagt jättesvårt att varva ner på nätterna efter att jag har jobbat :(, men ett varmt bad är aldrig helt fel, speciellt när jag inte har ett badkar hemma själv, jag får ju lov att passa på nu när jag är hos mamsen!!

Nej, nu ska jag ta och hoppa i badet så att jag får sova någon gång! Kanske dricker en kopp thé också :D!


RSS 2.0