Jobb!

Ojojoj, idag har jag jobbar i 6 timmar och 4min, vi stämplar så det är därför jag vet så exakt ;). Ska iväg och jobba om en timme igen också, jobbade istället för Sanna idag på eftermiddagen, hon ville sova lite, så har jag min egna tid inatt då, 23-03 :). 

Men igår så jobbade jag natt, natten till Lördag då och när jag kom hem så var klockan runt halv fyra imorse, fick skjuts hem av Sandra, hon är så söt :D! I alla fall så kan jag aldrig riktigt sova på en gång när jag jobbat natt, det är så högt tempo hela tiden och det blir svårt att slappna av. Så jag tog ett mysigt bad, åt några morötter som jag tagit hem och läste "da Vinci Koden", någon som läst den :D? Jag läste den första, "Änglar och Demoner" och blev helt frälst! Det var en bok som jag läste för engelskan som min kära mor som också blivit helt frälst av, Dan Brown, den killen kan verkligen skriva!
Båda böckerna rekomenderas varmt :)!

Badkar


Om igår!

Igår blev det som sagt pannkakor, och sen så lyxade jag till det med lite efterrätt, det blev konserverade persikor med grädde. Är det bara jag som är helt galen i grädde? Mums va jag tycker att det är gott!!


Pannkakor

Eller, det blev inte riktigt pannkakor, utan mer plättar i en vanlig stekpanna, min ville inte riktigt funka i början. Dem bara fastnade och blev brända :(, men när jag gjorde mindre så funkade det jätte bra :D!

Persikor med grädde

*mums mums* Har lite mer hemma som jag kan ta imorrn när jag kommer hem igen :D!


Bilder!

Jag skrev ju igår att min kära syster, Marielle och jag hade tagit lite bilder en snabbis, här har ni resultatet!

Fotograf: Marielle Svärd-SandinFotograf: Marielle Svärd-SandinFotograf: Marielle Svärd-Sandin


Hinner inte lägga upp den sista, ska iväg till coop och köpa grädde och mjölk, gissa vad det blir ;)?!

Skolan.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på Samhäll B, den börjar 14,15.
Har precis haft en Matte F/breddnings lektion *suckar*.. Tycker inte om inlämningsuppgifterna...
Men det är bättre än att ha prov i alla fall!
Ikväll så blir det att jobba en massa, 23-03. MASSA fulla människor som bara drygar *suckar ännu mer*, menmen.. Det blir pengar i alla fall! Sen blir det myys hos mamma på lördagen fram till 23 då jag börjar igen, men det är nog ingen fara. Blir säkert film och lite godis imorrn *glad*!

Västerås!

Nu har jag kommit hem från min lilla shoppingrunda i Västerås! Det blev lite fotning med syster medan jag va där, bilderna kommer lite senare ikväll/imorrn!! Det var egentligen tänkt att det skulle bli en mysig dag för mig själv, men min sjukling till syster ville följa med, vilket jag inte alls klagade på!!
Det här är vad jag köpte!


...

Först så gick vi till Make-up Store och köpte två ögonskuggor! Mina andra ögonskuggor därifrån blev stulna för något halvår sen, så det är bara att samla på sig nytt! Nu hade jag tur också, mamma hade varit söt och fixat rabattkuponger där, 20%! Så det blev en ljusgrön "bamboo" och en rosa/aprikos "Lady". Det blev också en likadan mascara från "Lumene" som jag haft innan, eftersom den verkligen är superbra! Så köpte jag vårdande schampoo från "Tigi" som jag hoppas på ska vara bra, den luktar i alla fall underbart!


...


Sen gick vi vidare mot "New Yorker" för att leta underkläder, och jag hittade dem här underbaringarna som sitter jättensyggt och är supersköna!


...

För att avrunda en mysig dag så är ju skor ett måste! Det blev dem här, både sköna och snygga från "Belle Shoes".
Efter shoppandet så satte vi oss på "munk o muffin" och tog varsit hjärta med vanilj i och en pecankola munk och delade på, mums va gott det va!!


Nej, nu ska jag kila iväg ut i köket för att göra i ordning lite te och något att äta!!

Hos mamma och syster!

Just nu är jag hemma med syster, hon är snörvlig och en riktig sjukling! *tycker synd om*
Snart blir det att åka ner på stan för att shoppa lite väl behövda underkläder, bland annat!
Men först blir det att äta lite mat, bacon och snabbmakaroner och titta på "the hills" med min syster!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0