Bad Romance!

Sjukt bra låt från lady gaga, bad romance alltså. Kan verkligen inte sluta lyssna på den!

Bortsätt från det, så idag va första dagen på en vecka som jag varit ledig från jobbet. Imorrn går jag öppning, börjar alltså klockan 8 och chillar mest i två timmar och rast den tredje, sen är det också ganska soft. älskar att gå öppningar!!

Har tittat på en lägenhet idag, på pettersberg en fin tvåa med kokvrå, passar mig helt okej. Vill helst ha super stort med massa fönster så det blir ljust. Men det här är en helt okej lägenhet att börja med, med en balkong som är "to die for" en inglasad balkong med uppvärmning på cirka 8 kvm!! Så sa Christian från jobbet att han hade ett par kompisar som skulle flytta ut ur sin lägenhet på Vega som kostade 2000 kr/mån. Vilket känns helt okej! Så ska få höra fler detaljer om den imorrn, men som det ser ut nu så blir det att flytta till Västerås till/innan nyårs skiftet! NICE säger jag bara!

Men som sagt, får höra mer om det imorrn, annars blir det nog den på pettersberg, vega ligger ju en bit från stan. men, som sagt, vi får helt enkelt se!

Har varit hemma i sala idag och fixa med kartonger som jag och min syster fick från våran kära far, massa användbart grejs till lägenhet/erna! Så va jag och mamsen förbi systeryster och hälsade på för fika, te och för att lämna en kartong med saker vi tropdde hon ville ha! Så har jag övningskört en massa och fikar på Waynes med Tess, SUPERMYS! Hon klarade teorin idag GRATTIS GRATTIS GRATTIS till henne!!! Hon fyller för överigt år på fredag, och om det inte blir party då, så blir det middag-, och biomys på lördag som avslutas med PARTY! Man fyller bara 19 en gång!!

Min lediga dag har alltså varit helt okej, ska bara ringa papsen imorrn och berätta om lägenheten/erna!

Ska strax sova, ska ju upp 7 imorrn(idag?)!!

Natti natti!!

ibf

Sjukt bra!! Är lite avundsjuk, vill också kunna "put myself out there" som hon gör!!

Hej och hå!

Evigheter sen jag skrev här, saknar Florida med sol och mys!

Under tiden har det inte hänt särskilt mycket, eller ja. lite grann, men inte överdrivet mycket.

Jag har fyllt 19, *woho*.. Den 13e oktober, vi körde den årliga kryssningen tillsammans med Mamma, Victoria, Sanna och Ewe. Vi hade MEGA kul, och jag bara älskar min födelsedag. Skippade hela "fira med släkten"-biten i år, och jag överlever faktiskt!

För snart två veckor sen bokade jag och Tess en bartenderutbildning i Magaluf i sommar, 6e juni sticker vi! Själva utbildningen är 3 veckor, så satsar vi på att vara kvar, aka skaffa lägenhet och jobb och vara där till i oktober, det är då säsongen tar slut. Efter vi gått klart utbildningen så är vi internationella bartenders, och kan jobba i hela världen, vilket känns helt surrealistiskt. Vi får se hur länge vi är borta helt enkelt!!

Utöver det, så har det varit jobb, jobb, jobb och mer jobb. Har små planerat inför Sannas inflyttnings tjejfest. Annars bara mer jobb!!
Men med jobb innebär pengar, och det är ju snart jul, och jag tänker nog köpa mig ett par skor eller två, som klapp på kinden för allt jobbande!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det att sticka iväg och.... JOBBA! ;)

pnidfc

Ewe, Jag och Sanna på kryssningen!


RSS 2.0