Aloe Vera

Idag har jag flängt runt en hel del. Har varit och handlat med mor, käkat på spicy hot med Tess och Emil, varit på Aloe Vera party hos Mor.

Jätte skönt att spendera kvalitetstid med mor, skoj-mupp handlat och lyssnat på saker hon verkligen brinner för och allmänt skitsnack.
Mysigt med matstund på spicy.

Aloe Vera partyt va hemma hos mamma, kärleksmums fick vi samt te/kaffe. Jätte trevlig informatör (?) av det, hon lärde också upp mamma, så hon själv kan hålla i sånna partyn. Så nu är det en smink/hudkurs som står på schemat i juni.

Orkar inte alls skriva och vet inte om jag kommer göra det på ett tag.

FYI tänkte jag.

Today.

Efter lite strul så kom jag iväg till Falun, har kört väldigt mycket bil idag.
Åt en jättegod lunch hos Mormor och Morfar, med inlagda päron med grädde/glass till efterrätt. Blir alltid matad när jag kommer dit och trivs alltid lika bra med det!
Det blev bara en snabbis uppe hos dem, ville hinna med att träffa pappa som besökte Marielle för att gratta henne i efterskott. Jag fick ännu mer mat och kaffe, samt trevligt sällskap!

Har precis kommit ur duschen efter en välbehövlig springtur. Känns som att konditionen börjar bättra sig!
Ska kika på film och mysa i morgonrock nu!

Toodles

Blank..

Hela jag känns tom, jag vet inte varför. Men det känns bara inte, ett tomrum som tar upp allt det emotionella, och lämnar kvar det logiska och fysiska.

Har ingen motivation till något. Och har gömt mig i min filt hela dagen nergrävd i filmer. Är inne på min 4e nu och börjar jobba 23.. Eller, jag har handlat idag också, gjort mat och gör en lasagne nu.

Åt en galet äcklig pizza igår, eller ja. chokladen på den va äcklig. Den bestod av tomatsås, ost, cocktailfrukt, choklad, russin och chokladsås ringlad över... Mamma tyckte om den, så det va bra i alla fall! Hade kuponger, så det blev 4 pizzor till priset av två, så vi åkte över till systeryster så hon fick hjälpa till att äta upp.

Tråksaker, imorrn åker jag upp till Falun till mormor och morfar och hoppas att jag återvänder med lite mer "känsla".

Bad..

Dålig uppdatering, haft för mycket att göra och ingen tid till bloggen.

Va till Sala en sväng igår, för min kära dator ville inte veta av mig.. Så efter lite proffs-hjälp från Emil så går den som smort igen! Tusen tack!

Idag har jag haft finbesök! Hämtat ut mitt körkort *wei*, kikat på "Dear John" och "Avatar", galna filmer! Jobbat 00-03 så kom hem för inte så länge sen.
Nu ska jag störta med huvudet före in i kudden och sova som aldrig förr, är helt sjukt trött och har inget inplanerat imorrn, kanske en springtur om inte vädret är så grisigt...


Natti

Yawn..

Vaknade för en kvart sen, går öppning, men slutar redan 14,00 viket är skönt. Jag skulle tro att det blir att jobba extra eftersom Madde är sjuk. Men jag vet inte om jag hinner, eftersom jag måste fixa alla de här tråkiga praktiska sakerna idag. men lite extra timmar skulle inte sitta illa!!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kärlekste och göra mig i ordning!

MysHosMor

Har fixat klart med andrahandskontraktet, tack gode gud!
Nu ska jag bara fixa Hannis signering och lämna in det till fastighetsägaren!

Mami lagade super god mat, köttfärsbiffar med klyftpotatis, chili/paprika creme fraishe och morötter! sen blev det lite godis före/efter maten och chips! Kikade på TV och pratade, jisses vad jag uppskattar den här underabara kvalitetstiden jag får med henne. Hon är fantistisk på alla sätt och vis, och alla borde ha en vän som henne!

Kom hem runt halv tio kanske, så har inte velat/hunnit (det låter såå mycket bättre med inte hunnit...) diskat, så jag lär väl skjuta upp det en dag till. jag fick för övrigt reda på världens löjligaste sak idag, det är tydligen lag på att cykeln måste ha lysen på i mörkret.. Vafalls? Haha
Man lär så länge man lever!!

oih

Andrahandskontrakt.

Fick sluta jobbet 1 timme tidigare, skönt. Det känns inte som om jag gjort något annat än jobbat extra/över den här månaden.. Så jag belönade mig själv med att gå lite tidigare! Nu sitter jag och väntar på att mor ska komma hem, ska sno lite kaffe av henne och sitta och prata strunt, vi ska ocksåfixa ett andrahandskontrakt, en kollega ska "ta över" min lägenhet under tiden jag är på resande fot, juni-oktober är det tänkt.

Det börjar bli lite stressigt nu, med tanke på att det bara är 6 (!!!!!!) veckor kvar i det här trista gråa landet, och efter då väntar 4-5 månader med enbart sol och skoj!

Efter jag donat med det här, blir det planering inför, ja..  jag vet inte vad vi ska göra. Men en viss tjej fyller år imorrn!

jh


EarlyBird

Allt annat än.

Vaknade nyss och såg ett mess av Johan som frågade om jag kunde börja 10,30 istället.. Så där gick min "sovmorgon" bort, jag som tänkte fixa och städa hemma.. Menmen, och jaja. Jag kan göra det efter jobbet, slutar ju ändå runt 17 :).

Nu ska jag dricka Hallonte och lyssna på bra musik medan jag gör mig jobbredo!!

Sleep

Ligger i sängen och funderar på om jag ska kika på ett sista avsnitt av "The Good Wife" innan jag går och lägger mig eller om jag ska sova på en gång. Tänkte ta en tidig kväll eftersom det har varit en ganska lång dag, plus att jag fick ju samtalet om dagens öppning klockan tolv natten måndag-tisdag..

Jag tog en ledig dag från städandet, och har ställt alarmet lite extra tidigt så jag kan diska imorgon bitti istället!
Kanske rent utav gör lite pilates också, blev lite sugen nu när jag tänkte på det!!
Jag får se var morgondagen tar mig, speciellt när jag jobbar ett så pass kort pass att jag till och med kan planera eftermiddagen/kvällen!

Natti!!

OhGosh.

Nu är jag ganska trött och slut.

Jobbade 08-18. Alltså 10 timmar med bara 40 min rast... *fokuserar på utlandsresorna*
Har precis kommit ur duschen efter en springtur! Jag kände mig inte särskilt jätte motiverad idag att springa egentligen.. Men efter gårdagens laterier så kändes det lite nödvändigt!

Jag tänkte spendera resten av dagen med att städa (har redan börjat plocka undan en hel del). Men först blir det lite mat, min underbara soppa.. och hårinpackningen som luktar jordgubb, kanske ska tända lite maräng/vanilj-ljus, så luktar det sommarglass hemma hos mig, haha..

Men först - The Good Wife och mat!!

iug

06,43...

God morgon..

Panikvaknade för en kvar sen.. Christopher ringde igår vid 23,30 för att fråga om jag kunde jobba öppning istället för 11-20.
Så panikvaknade i tro om att jag hade glömt att ställa klockan, men nej.. men telefonen hade laddat ur, så antar att det var tur att jag vaknade. Men hatar när det blir så...

Såå, det blir 8-17 idag istället. Ganska skönt, för då blir inte hela kvällen förstörd!

Nu ska jag göra mig en kopp te till frukost!!


Sorry..

Galet dålig uppdatering de två sista dagarna, förlåt för det!!

Men, nu när jag ändå skrivit ett långt inlägg så kan jag berätta att jag har bokat upp en två dagars. Först valborg med massa människor, ska bara se till att få ledigt. Kan dock inte vara så svårt med tanke på hur många tjänster folk är skyldig mig... Och den 1a så är det MASKINEN på terrassen på Pluto här i Västerås! Det kommer bli gaaalet!! Klockan 3 på natten/morgonen mellan 1a-2a så hämtar Mami mig för att åka till Arlanda för att komma på flyget till Rhodos som går klockan 7. GUD vilken underbar början det här är på våren!!!

Yesterday-Today

Yesterday:
Efter arbetsdagen 12-16 tror jag, så kilade jag och mor iväg till Sala för att hälsa på Mika och Alec. Det blev söndagsmiddag med massa godsaker. Alec hade tydligen tjatat hela dagen om att vi skulle komma och han va minst sagt leksugen när vi kom. Så jag sprang runt lika mycket som han gjorde och lekte med allt, hoppade i sängar, åkte leksaksmoppe och red på Blue (en väldigt blå, söt ponny). Vi var ockå ute ett tag eftersom han prompt ville blåsa såpbubblor och åka mer moppe, leka i sandlådan och gunga gungor stod också på schemat!
Jag och mamma åkte därifrån vid 21,45 utmattade som få, jag i alla fall och åkte raka vägen hem för att plugga till prover jag hade dagen efter.

Today:
Vaknade vid 07,30 och kunde verkligen inte somna om, så jag gjorde det bästa av situationen och pluggade lite extra, samt gjorde ett prov som uppvärmning till teorin som skulle tas 09,45. Klarade teorin och dagen har varit präglad av extas och eufori! Jobbade 10,45-15, sen va det bara att åka till mamma, sno bilen och hämta upp Tess och cruisa till sala för att träffa en massa glada människor, pizza till frukost/lunch/middag samt en kladdkakemuffin hos tess. Oerhört nyttig dag!! Blir att springa imorrn. För idag har det varit lathet hela dagen och bil överallt. Hämtade Sanna för att köra ner henne på stan och köpa cigg. haha, det tar en 15 min att gå.
Tess följde med mig hem, vi har kikat på serier och bara chillat!!

LB



KÖRKORT!!!

YEES.

Många vuxenpoäng till Elinor!! Jag fick körkortet idag och ska nu ut och åka en sväng!! Skriver mer sen.

HÖRS

5 km

Det blev en 5 km lång intervalltränings runda med mamma på björnö, blåsigt men ganska skönt efter vi börjat! Det är hej vilt med upp- och nedförsbackar, så det blir verkligen super mycket träning oavsett man skulle vilja eller inte!

Nu är vi hemma hos mor, det blir att skämma bort oss super mycket med pizza, mys och teoriplugg. Imorrn så har jag en date med Mamma, Mika och Alec hemma hos Mika, det blir knytis och bara trevligt sällskap!!

Nu blir det pizza!

SleepingIn

God morgon.

Jag vaknade för en 15 min sen ungefär, det känns som om klockan är 9 på morgonen och jag bara har sovit 3 timmar, men det känns som om det är dags att gå upp nu!

Idag väntar som sagt en springrunda ute på björnö, det skittråkiga vädret gör ju inte saken roligare... Men, jag har världens bästa sällskap, så jag tror inte det kommer bli allt för tråkigt!
Efter det, så har jag väl inte planerat att göra något annat än att kanske vila lite eller mys till serier. Jag är inte ledig idag, som det va tänkt... Utan jobbar 23-05 och tog till mig ett extrapass på Tisdag 11-20, så kommer inte vara ledig på tidigast Torsdag, senast Söndag. Jisses..

Nu blir det lite frukost!

14,2h..

Jag känner mig som en mosad potatis...

Har varit på jobbet i 17 timmar idag och instämplad 14,2 timmar. gosh säger jag bara. Jag har kört 3 sånna här pass hittills den här månaden, och ska man kötta timmar så ska man!

Eftersom jag varit på jobbet all day long så har jag inte så mycket att berätta, förutom att fulla drägg är galet jobbiga, medan fulla drägg kollegor är galet roliga!!

Va ju ute och sprang imorse, gick ganska dåligt, blev väl mer intervall joggning än springning. Men kände mig inte helt 100, och så kompenserar jag det med att springa på björnö imorrn/idag(?) med mamsen!

Nu ska jag lägga mig och dö med huvudet före i kudden och sova som en prinsessa till i förmiddag!!

Natti

HereWeGo!

Yes, nu är resan bokad! Det blir att fara iväg till rhodos som trott och vi kommer bo på ett supermysigt lägenhetshotell som heter "Blue Eyes".

Vi är borta i en vecka, och det planeras att vara runt 25 grader varmt! Det här kommer vara såååå välbehövligt och jag längtar som satan! Underbar start på Maj!!

DFH

uioh


The 90's

Sitter på spotify och lyssnar på gammal 90-tals musik som morgon musik. All Saints - Never ever och Donna Lewis - I Love You Always Forever. Jätte mysigt att bara "andas" till.

Jag ska strax ut och springa, första gången hittills som jag måste "putta på" mig själv för att komma ut, men vill inte riktigt och det är ju alldeles för mysigt i min stora säng! Men det känns som att det behövs, och jag kommer vara så stolt över mig själv efteråt + att jag kommer bli superglad resten av dagen, vilket kommer att behövas!!

Nej, ut och rör på mig nu!!

PhishFood

Jag struntade i allt vad pilates hette, har suttit i soffan och bara myst hela kvällen med Ben and Jerry's "Phish Food". Super god chokladglass med marshmallows i samt chokladbitar i form av fiskar!

Jag tar en tidig kväll ikväll och ska strax gå och lägga mig, har mördarpass imorrn och behöver verkligen vara utvilad till det, plus att jag hade tänkt ut och springa på morgonen eftersom det inte blev nå mer än "vardags"-träningen idag!

righ

Natti!

thegoodwife.

Har kommit hem efter en lååååång arbetsdag, inte för att jag jobbat särskilt länge, 11-17, men jisses vad tiden har gått sakta!

Far har kommit hem till Sverige igen, så pratade lite med honom om hur det gått på prov och liknande, väldigt trevligt och kul att bara prata med honom!

Pratade med chefen idag om ledighet 2-9 maj, och tror det går igenom, och då bär det av till Rhodos med största säkerhet. Tyvärr fanns det inga resor till Tunisien eller Egypten då, menmen.. jag klagar inte, jag menar. Grekland slår Sverige med hästlängder!!

Idag/ikväll hade jag tänkt att vara duktig och ut och springa, men det regnade när jag gick hemmåt, så känner mig allt annat än pepp på att gå ut i ovädret igen. Så idag blir det en hemma dag, med pilates, god mat och kommer avslutas med serier under min mysiga filt i soffan!

wegt

Ska kika på den här "nya" serien, "The Good Wife"!

HomeSweetHome

Är hemma efter ett stängningspass, alltid lika trevliga...

Efter ungefär 4 timmar in i jobbpasset får jag världens migrän, mår superilla och kan inte ens titta i starkt ljus och allt bara dunkar...
La mig och "sov" inne på kontoret på rasten, när Christopher hade rast sen så sprang han hem till sig och hämtade värktabletter. STOR stjärna i himlen för honom! Så resten av jobbdagen/natten gick helt okej!

Söta mamma ville prompt att jag skulle ta taxi hem, och förstår henne.. Gå runt i stan/lite utanför klockan 3-4 på natten är väl kanske inte det bästa man kan göra.

Hur som, nu sitter jag hemma i soffan och ska strax gå och lägga mig. Imorrn väntar en ny jobbdag 11-17, så det blir inte mycket sömn åt mig inte..

Natti

...

FAIL på teoriprovet... Suger med ett fel från godkänt och speciellt när jag kikade på felen och såg att det var en fråga som jag sett "omvänt". Så om jag hade läst igenom den en 3e gång och förstått innebörden så hade jag haft 52 rätt..

MEN, uppkörningen gick galant (allt ifrån), men jag klarade det i alla fall. Nervös till tusen och med 3 motorstopp senare så gick det helt okej, och antog att han förstod. Han började med "och det är väldigt lätt att få motorstopp med den här bilen, så oroa dig inte över det". Så antar att jag är långt ifrån ensam om det.

Jag är väl inte supernöjd med utgången, men ett av två är ändå helt okej, och har redan bokat nästa teoriprov, så det blir att plugga till tusen nu i ett par dagar!!!

Jag firade den godkända uppkörningen med spicy med mor! Hon är superstolt över min insats vilket gör att det hela känns liite bättre. Så nu ska jag sluta "slå på mig själv" angående teorin, bara upp i sadeln igen och prova på tills jag klarar det!

Nu - jobb 19,00-03,30. OB och jag får arbeta ut agressionerna från teorin, plus att det här "gav mig en chans" att springa hem från jobbet, så det blir trots allt lite träning idag igen. (det gäller att se de små ljusstrimmorna på en molnig himmel!!!)

HataHataHata

Sitter här och är nervös som jag vet inte vad och det känns bara som att ALLT kommer gå fel och jag kommer kugga satan...

Ja, jag ska göra teoriprovet OCH uppkörningen idag. Som sagt, allt känns skit...

Men med massor med tur så kanske jag har körtkort i eftermiddag!!

Wish me luck!

Helt slut.

Jobbade som sagt 11-20 idag. Till min stora glädje upptäckte jag att det fanns tårta kvar på jobbet sen igår, hur undrar jag? Jag blev superglad i alla fall och på lunchen tog jag en bit + lunch och satte mig ute i solskenet och åt. Lite för blåsigt för min smak, men bara det att det faktiskt går att göra en sån sak, bevisar för mig att det faktiskt är vår på riktigt nu!

Nu har jag precis klivit ur duschen efter en joggingrunda. Är så himla skönt och hela mitt huvud bara rensas efter varje joggingtur. Och imorrn kommer jag inte hinna ut och springa, så det blev två dagar i rad istället! Så nu blir det hårinpackning med jordgubbslukt och till middag blir det soppa med macka till!

trh


SolResor.

Vaknade för en 45 min sen, jobbar 11-20 idag.. Så borde egentligen sitta och superplugga inför teoriprovet nu.. Men, jag vet inte.. Det känns faktiskt, bra!

Och varje gång det gör det, så går det oftast åt helvete.. Men jag har så fruktansvärt svårt att finna motivation till saker och ting när jag väl "landat" på att det känns "bra". Kommer i ala fall spendera hela rasten med att plugga till provet och sen göra upp de sista 16 proven som jag köpt. Känns lite onödigt att strunta i det när jag har det "gratis".

Det ser ut att bli en supermysig dag, så kommer kännas hårt att jobba sig igenom den.

Har suttit och kikat på sista minuten resor, speciellt till egypten. Jag vet inte varför, men är så grymt sugen på att vilja uppleva en annan kultur! Så det kanske/nog en sista minuten av början på Mars med momie!!

Nu blir det frukost och fix!

ikhj

Fooood!

Ätit än en gång underbart god mat med mamsen.

Känns riktigt skönt att spendera en massa tid med henne!

Lyssnar på mysiga låtar, mer vin och börjar bli gaalet förväntansfull inför teori- och körprovet!!!

Frisk!

Nu är jag frisk och kry!

Gårdagen va supermysig och spenderades hos mor, med mumsiga kycklingspett med ris och jordnötssås. Och om det inte skulle vara nog, så gjorde vi en morotskaka OCH en kladdkaka!! Supergott!
Det blev hysteriskt mycket skratt till "Brudens far II" och sådär lagomt mycket rödvin.
Innan hela myskvällen, så övningskörde vi runt lite, handlade diverse trädgårdsgrejer och mat!
Vi var också tillräckligt duktiga så vi gjorde oss förtjänt av båda kakorna, vi räffsade löv, klippte ner buskar, planterade isbergssallad och cocktailtomater.

Idag så har jag jobbat ett kortispass, 10,30-16 för att sen föra mina fötter till min underbara mami igen. vi var ute och sprang i 20-30 min och lastade in alla löv och grenar från igår i bilen. Körde till returen och sedan till systeryster ute i tillberga. Där gick vi en "lång"-promenad och vistelsen avslutades med kakorna från igår som fika och te!

Nu gör mamsen mat till oss (jag latar mig här i soffan, ska studsa upp och hjälpa till strax) och sen blir det att plugga teori!!



GodMorgon!

Vaknade för en timme sen, är fortfarande lite småtrött efter dagens jobb. Menmen, det blir pengar i alla fall!

Gårdagen var verkligen pain, jag fick världens huvudvärk/lätt migrän och fick som sagt lov att jobba. Den är fortfarande kvar, men inte alls lika illa som det va igår!

Idag står övningsköra på schemat, och förmodligen en massa quality time med mor, som vill jobba i henne trädgård, så kanske hjälper till, eller rent utav ut och småspringer lite, det va evigheter sen och jag känner mig faktiskt lite piggare!

rg

YAWN

2 timmar senare, 0 timmars vila och 3000 gånger tröttare.
På något vis har jag på tok för mycket spring i benen.. Jag vill orka, men klarar knappt ens att gå till köket..

Så, jag tänkte tipsa om ett matställe, jag visste inte att det låg där. Jag är i och för sig "ny" i västerås, men äter ute på tok för ofta... Så blev väldigt positivt överraskad, när vi gick till ett ställe som va nytt för mig, BredBar. Jag, Marielle och Jenny mötte upp Johanna och P på lunchen (en smått panikartad lunch på en sisådär 55 min..) BredBar ligger på kanten av glashuset bredvid Skrapan, mittemot Punk/Konserthuset. Har jättegott lunchutbud, jag åt en bakad potatis med skagenröra, syster åt dagens pasta, Jenny-Foccacia, Johanna-sallad och P-Lasagne.
Den rekommenderas varmt, med en supermysig öppen yta och lite av kafeteria-känsla!

Och högskoleprovet gick helt ok, (har kikat på förra året normeringstabell). Är inte nöjd med att det skulle vara slutgiltiga resultat, så tänker försöka på det igen till hösten tänkte jag, precis hemkommen från utlandet och vara rejält förberedd den gången!

7timmar...

Nu är min hjärna mos, bokstavligt talat. Är så körd i huvudet att det inte är sant.

Har skrivit prov (inklusive raster) i 7 timmar.

Gårdagen va dock lika supermysig som jag trodde och vi hade det galet roligt!
Skämt om tråkiga jobb och systers galet tråkiga humor som blir såååå skoj med henne!!

Det blev dock inte så mycket pluggande till just hp, utan vi pluggade teori till min skrivning nästa vecka istället! Känns helt okej med teorin nu också när jag gjorde ett par frågor, men väldigt knepiga och dem letar verkligen efter missar istället för att fokusera på kunskaper känns det som.

Från och med nu till jobb = VILA

Tacopaj

Det blev en lite längre arbetsdag än planerat, 10-17 istället. Helt okej för mig!

På min långpromenad ner till jobbet så ringde jag fastighetsägaren till min lägenhet, för att be dem fixa en trasig "lampa".
Till min stora glädje så va det fixat bara 4 (!!) timmar efter det att jag ringde. Tycker så otroligt mycket om min lilla mysiga lägenhet och fastighetsägarna är super!
Men i och med den längre arbetsdagen så har jag faktiskt inte hunnit med att fixa de andra sakerna jag hade tänkt att göra idag, vilket är synd, så jag måste sätta mig ner på måndag och ta hand om det!

Nu sitter jag och väntar på att min syster ska komma hit, det blir middag i form av tacopaj och en massa plugg inför högskoleprovet imorrn!
Har fortfarande en massa snacks/godis kvar sen igår, så jag tror stenhårt på en supermysig kväll!

Cravings

nh b

(ihop plock från hm, asos och have2have)

Sitta i en park, med en glass och bara njuta..

Ett vitt linne under skjortan bara. Ååh, vill ha vår/sommar nu! Massa färger, solsken och värme!
Inte slask, regn och grått som det är nu...

My Cup Of Tea!

Godmorgon!

Sitter och äter, (läs dricker) frukost just nu. "kärleks te" och det har verkligen små hjärtan i sig!

Sitter också och planerar inför magaluf, känns kanske lite overkill att göra det drygt 2 månader innan, men eftersom jag har lägenhet och allt runt omkring så krävs det lite framförhållning, (borde egentligen ha börjat för en månad sen..).
Så eftersom jag går en kort dag idag 10,30-13,30 så tänkte jag fixa mestadelen om inte alla praktiska saker idag, så det inte ligger och nöter på i efterhand. Kommer dock säkert sluta med att jag gör en packlista och tar fram flyttkartonger osv, ååh vad jag vill iväg nu.

Innan jobbdagen börjar så tänkte jag gå ut och ta en långpromenad, har börjat träna nu för tiden, men på grund av mina stackars uppsvällda halsmandlar, så vågar jag inte riktigt ut och springa som jag börjat med. Så det blir hemma-träning och långpromenader!

lih

Cravings!

ergrg
§ergrkng

(Har inte photoshop än pga mitt operativsystem, så kan inte göra det bättre än såhär *suckar*.)

Sommarcravings!!!

T-shirten vill jag göra om så den får flätade axelband istället, är så gaaalet shoppingsugen och det suger att behöva spara...
Skorna ska dock införskaffas nästa månad, det blir en liten "du är så duktig"-present till mig själv.

Sitter och äter mig mätt på allt godis *dåligt* men ska försöka fixa mig något att äta, för nu är det slut med godis för idag!
Sitter också och "tittar" på film, aka. ha det i bakgrunden och göra allt annat under tiden, så har ganska supertråkigt och sällskap skulle vara guld värt just nu! Men istället blir det förmodligen lite mer "titta" på film och dona med annat!

(Prylarna är ihop plock från hm, asos och scorett)

Strawberry

Temat för den kommande månaden är tydligen jordgubb. Det blev diskmedel, hårinpackning, lukta-gott-spray och shower gel i.. jordgubbslukt! Har förmodligen något med att det börjar bli vår och soligt ute att göra skulle jag tro!

Har varit duktig idag på morgonen, vaknade halv nio.. på min första lediga dag på en vecka... och bestämmer mig för att göra något utav all kli i fingrarna, så jag har diskat, städat, damsugit och vikt tvätt på morgonkvisten.

Annars kan jag säga att åk inte till öb när ni inte ätit något, har med mig en halv godisbutik hem!
Systeryster och jag ska dock plugga imorrn till hp, så det får bli som motivation!

Har övningskört i någon timme och min käre mor tycker att jag är så duktig så och känner mig rätt så säker till uppkörningen.

Nu ska jag spendera resten av dagen med att kika på film (kanske plugga lite) äta upp lite av allt godis jag köpte och bara vara sjuk. Har pingisbollar till halsmandlar och konstant huvudvärk, men blir så otroligt rastlös när jag inte jobbar.

fh

Long time no see.

Har varit en alldeles för lugn början på April, har jobbat ihop 53 timmar första veckan, vilket säger ganska mycket om vad jag haft för mig....
NADA.

Tyvärr kommer resten av månaden se likadan ut. Vill ha pengar till att jag åker! Försöker komma upp i i alla fall 200 timmar den här månaden *taggar till*.

Mars var dock trevligare! Syster fyllde 21 (gammal!!) och Johan fyllde 20 och månaden festades bokstavligen in med en helhelg!!

Nu är tredje delbetalningen inbetald till barskolan, mindre än 2 månader kvar nu!! Jag har fått en drinklista, så har småpluggat en del. Skulle vara skönt att kunna de flesta till att jag kom dit!

Ha bokat uppkörning och teori. Så förhoppningsvist så blir jag snart snäppet äldre med ett extra vuxenpoäng på meritlistan!

jbk

ggg

ff


RSS 2.0