Färgning!

Sitter och får håret färgat av Sannis! Har inte träffat henne på super länge, så känns jätte skoj!

Har varit hos Mika och Alec mest hela veckan och har helt enkelt inte orkat uppdaterat.

Så hmm, vad har hänt? Har fått halsfluss, igen... Två dagars jobb och sen halsfluss.. Orkar inte med det här längre! Så min käre far ska hjälpa mig med att prata med läkarna om att ta bort dem *yeey*, så snart så blir det aldrig mer halsfluss!!!

För övrigt är det bara 21 dagar kvar tills vi åker till FLORIDA!!!!

jag och sanna

Jag och Sannis (från studenten)

ca 5 timmar...

Så länge, har jag sammanlagt suttit i en bil samt lyssnat på säkerhet om körning... Har haft riskettan idag, en dubbel lektion och kört med mamma. Jag är helt slut. "lunchen" gjorde det inte bättre heller...

Slutade min dubbel lektion tio över tolv och riskettan började ett, så jag sprang in på samma café som när jag åt min förra "lunch", en apelsin och en Latte *yey*.. Men nu blev det i alla fall en sallad och en ramlösa, en sallad med chévre, valnötter, färska krutonger och med en honungsdressing, riktigt gott! Men det var kö och sen väntan och så vidare, så hann äta i 10-15 min, alltså ungefär halva salladen för att sen springa till riskettan, som va tre timmars av pratande, varav 10 min rast.

Jag sov ju självklart inte så bra heller, vaknade vid 7, helt klarvaken och kan inte somna om. Kikade då på sista gossip girl avsnittet. Superbra!!

Det va också trevligt att träffa mamsen, vi körde runt lite, mest i stan, sen körde vi till donken. Hon va hungrig, och jag små snodde hennes mat! Myspys i alla fall, jag ska övningsköra imorrn också med henne plus att ha haft tre lektion innan... Jisses vad trött jag kommer vara imorrn, men imorrn kommer jag i alla fall åka hem till sala igen *yey*. Älskar att ha varit här, men känns som att det är dags för hemfärd!! Får se om det blir party, eller... Om jag orkar med att festa.

Nej, nu ska jag kika på ett Sex And The City avsnitt och sen blir det att sova!!

Sex Education.

Sitter och kikar på "Sex Education" på trean och det är faktiskt ett riktigt bra program!
Massor med humor och massor med bra fakta! Alla borde titta på det, verkligen mycket saker som är bra att veta eller som man kanske inte alltid tänker på.

Har sovmorgon till imorrn, det är därför jag är uppe nu, kan sova till nio imorgon bitti *yey*.

Nej, nu ska jag fortsätta att kika på programmet!

Godkänt på halkan!

Yes, va ute och hade riskutbildning 2 (Halkan) idag, i den här värmen... Det tog tre timmar, och innan det va det körlektion, hade en timmes "rast" mellan, så gick ner och åt "lunch" åpå Waynes, en apelsin och en stor latte samtidigt som jag pluggade teori.

Halkan är mer som en övningskörningslektion än något annat, och va super nervös för ingenting alls... Men, det va super skoj, i och för sig tycker jag det är super skoj att köra över huvud taget, men det här va extra roligt! Fick också ta mig ur en bil som hänger upp och ned och se hur mycket jag väger om jag sitter bak utan bälte och åker in i den framför i 70km/h. Nyttig dag har det varit, helt klart! Men ville sitta ute en massa mer i det underbara vädret!

Men sola får det bli till helgen, ska kika tågtider hem nu till på fredag och boka, det var slut när jag skulle åka till Falun (köpte på plats) så tänkte boka den nu!

Om en och en halv timme är det teori (bara massa körgrejs idag..) sen är jag "ledig" *yey*.

Mygbett och "New Moon"

Har varit ute i Mörtis (sommarstugan) idag, hämtat en massa ved och lagt ut gräs, och jisses vad mycket mygg det är! Det och flygmyror, så himla äckliga.. Har minst fyra mygbett på fötterna (hade sandaler på mig, hejja...) och dem slutar aldrig att klia, har redan kliat sönder alla så mina stackars fötter ser allmänt misshandlade ut...

Har inte haft så mycket att göra efter det att "Allsång på Skansen" slutade, blev tvungen att titta... För övrigt inte alls lika bra som Lottas motsvarighet (om någon är intresserad). I alla fall, eftersom jag hade en massa spare time så tänkte jag kika när andra filmen i Twilight sagan har premiär, och det är inte förrän den 20e Nov. Så jag nöjde mig med att titta på en massa trailers, vilket ledde till att sitta och drömma mig bort till bilder på de två snyggingarna "Edward" och "Jake".. Eye candy till tusen!!!

Har läst alla böckerna i serien, och vad jag ser på trailern så verkar filmen inte så mycket sämre än boken! Men, det trodde jag i och för sig om Änglar och Demoner också, och den sög ju... Men nej, nu ska jag vara optimistisk och positiv, ska dra med mamma ut på en repris (vi såg första filmen tillsammans),

twilight

Visst är dem gorgeous?
(Tycker dock att Jacob (Taylor Lautner) ser lite bättre ut än Edward (Robert Pattinson))

Uttråkad och är sjukligt trött!

Ja, är rejält trött, gick som sagt upp vid sex imorse och efter en en och en halv timmes körlektion först, sen till Mamma och köra i ytterligare, en och en halv - två timmar, alltså.. Att köra är otroligt påfrestande, men skoj, riktigt skoj! Plus att det känns väldigt skönt att få träna så mycket som jag får!

Så halkan imorrn då, ska bli skoj! Mamma förklarade att det va ungefär som en vanlig körlektion, och det är väl inte så svårt? Bara att göra som läraren säger så går det bra sen?

Jag och mamma har suttit och suktat efter resan, Florida är det vi ska till(!!!) i hela tio underbara dagar! Vi tror det blir Madeira Beach, men det kan bli till Fort Myers beach också, vi såg ett gorgeous hotell i Madeira, så vi ska fundera lite, så blev det självklart problem med inbetalningen, så det dröjer lite med den, ändå.... Men Florida är spikat i alla fall *hoppar upp och ned*

PCD.

Har precis ätit frukost, duschade en snabbis imorse också, jag tycker det är otroligt mysigt att ställa sig med sömndruckna ögon i en riktig varm dusch och vakna sakta men säkert *myyys*.  Idag har jag körlektion, en dubbel (som vanligt), blir nog en massa stadstrafik idag *hoppas*, ser riktigt fram emot alla körlektioner, tycker inte ens att det är jobbigt att gå upp vid sju, i och för sig självvaknade jag vid sex idag, och kunde inte somna om... Men i alla fall, det gör inte alls något!

Håller på att göra mig i ordning till Pussycat Dolls - Jai ho. Känner att det här kommer att bli en toppen dag, är på super bra humör!!

Nej, ska borsta tänderna nu och sen blir det att åka till körskolan!

Hint hint!!

Vi har fortfarande inte bokat, vi ska göra det imorrn... (ja, jag vet.. Jag tjatar en massa!!! INGET mer imorrn nu!)

Men här är en bild på vart vi ska nu i alla fall, någon som kan gissa vart det ligger?

...

*lääängtar* Kursen på valutan är 7,10 kr mot 1 ? En till liten hint!

Lotta på Liseberg och Fia med knuff!

Japp, har myst in mig riktigt ordentligt hos mormor och morfar och tycker det faktiskt är skönt att gå ner och sätta mig och titta på "Lotta på Liseberg" och dricka te, sjunger till och med med (!!). Det och så har vi spelat Fia med knuff hela 3 (!!!) gånger. alla gånger har jag frågat.
Vet inte vad som händer med mig, tror det är Faluns luften!

Nu så ska jag borsta tänderna och ta mina piller som en duktig sjukling och sen hoppa i säng! Ska upp redan vid 7 imorgon för att hinna duscha och ha tid med att äta ännu en underbart god och mysig frukost, kan helt klart vänja mig vid det här!


Har övningskört idag, strax blir det Teori!

Övningskörde i en och en halv timme, det gick kanonbra! Det är lite stadskörning kvar och sen landsväg (som jag har tränat mest på) som vi ska gå igenom, men annars så känns det mest som att jag bara ska träna, träna och ännu mer träna sen så sitter det här. På Onsdag är det Halkan *iihh* (såg fel datum i pärmen förut) och på Torsdagen då, så blir det riskettan.

Nej, sitter här och undviker att plugga lite... Men ska göra det efter att jag skrivit det här tänkte jag!

bil

Här är bilen jag kör, och som jag så fint har parkerat!

jag

Jag framför bilen! (samma problem med skitprogramet i Linux....)

Frukost!

Snart ska jag kila ner och äta frukost, fick ju lite sovmorgon idag med tanke på att jag inte börjar köra förrän 10.45, men här går man upp absolut senast nio oavsett om det är helg eller inte... Inte konstigt att jag somnar så gott på nätterna!

Idag skulle det bli regn också :(, så det är väl skönt att jag kör mit på dagen så jag inte skulle missat alla mysiga soltimmar, plus att det blir såå mycket svalare i bilden nu!

jag

j*vla skit... Har Linux, och det ville inte alls som jag ville... Måste lista ut hut jag snurrar på bilden....
Aja, såhär ser jag i alla fall ut idag :)!

Ska kila nu!

Övningskörning!

Har övningskört med Mamma idag, massa skoj. Ska börja med stadskörning imorrn tror jag, så behöver all träning jag kan få! På Tisdag är det riskettan *suck* och på Torsdag är det halkan(!). Har hört att den är superrolig, så ser verkligen fram emot den!

Börjar inte förrän 10,45 (tror jag) imorrn, ska ringa med dem och höra uti fall att. Sen tänkte jag sitta kvar lite efter och göra tester på datorn! Läser en massa teori, och det känns inte sådär jätteknepigt och det mesta går in ganska fort. Men, det är väl bara att fortsätta plugga!

Har varit super dålig på att ladda upp bilder, och har inte haft kameran med mig någonstans, men tänkte ta med den imorrn och ladda upp lite bilder på körskolan och stan och sådär.

Myysiga Falun!

Reeesa och SOL!

Jaa, halsvärken är helt borta och känner mig inte ens sjuk, älskar penicillin!

Har legat/suttit ute hela dagen idag och solat, solbrännan från någon månad sen (om inte mer?) är ju nästan borta!! Det har varit superskönt och jag har läst under tiden vilket gjorde det ännu mysigare!

Idag fick vi glass och färska blåbär till efterrätt också *mums*.

Och det blev lite krångel med resan som vi skulle boka igår, så vi kan inte boka förrän imorrn, om det går vägen, vilket jag verkligen hoppas att det gör(!!!!!) så har vi tio dagar utomlands på ett mycket mysigt ställe att tillbringa från den 7e Sep!!

Blåbärspaj och något att se fram emot!

Miiih, dagen blev typ 10 tusen gånger bättre när mamsen kom hit och berättade en jätte skojig sak!
Vi ska fixa det ikväll, så om det går genom så berättar jag mer då, men det är i alla fall superskoj!

Har klämt i mig lite blåbärspaj, och nu känns halsen mycket bättre än vad den gjorde imorse, har dock lite huvudvärk och lite feber kvar. Menmen, Mormor och Morfar är så söta och åkte för att hämta ut penicillinet åt mig, medan jag bara har legat i sängen halva dagen, nu när det är så fint väder också :(...

I veckan så har jag också varit ute och shoppat en klocka på Ur och Penn, AxCent är märket och är lite småkär i den!
klocka

Visst är den fin!?

Halsfluss :(.

Usch och fy och BLÄ! Har halsfluss, igen... har feber och mår en massa dåligt, va till en läkare här i Falun igår, så har fått Kåvepenin, men känns som om det har blivit sämre över natten. Igår var det bara högra halsmandeln som gjorde ont, nu är det båda och jag kommer nog garanterat inte kunna äta frukost eller något annat idag :(.

Sååå, i helgen blir det att... Vara hemma... *yey* men men och jaja. Får krypa ner och försöka dricka så mycket te som möjligt och ha sex and the city marathon!!

RSS 2.0