I Falun!

Är uppe i Falun på intensivkurs, därav den otroligt dåliga uppdateringen, bland annat!

Ska kila iväg till en dubbel körlektion nu, så skriver lite mer efter det!

Hos mamma!

Internet hemma är knepigt igen. Har ett mobilt bredband, så kan inte överstiga 5 GB nedladdning/uppladdning, om jag gör det så tar det evigheter att göra något. 
Så det är därför jag inte har kunnat uppdatera något.

Men, i alla fall. Jag har haft mysiga dagar. Har varit hos Mika två gånger, druckit vin, lyssnat på musik och pratat massor. Det har varit jätte skönt. Det känns som en liten mini semester att komma dit, kan verkligen slappna av, vilket är otroligt skönt! 

Lina och Frida var här Onsdag till Torsdag, jag jobbade till 1 på onsdag natt, efter det mötte jag upp dem och så gick vi på "efterfest" hos Alex. Jag halvsomnade i soffan, och vi var inte hemma förrän runt 6, gick och la oss vid 7. Men det va trevligt!

Idag ska jag jobba 21-04,30, vilket är bättre än första tiden jag fick, 01-04,30... Men det är lite skönt att komma hem då, det är tyst, ingen är ute och man kan bara dö i sängen.. Men jag ska nog försöka leta efter ett annat jobb ganska snart. Känner att det skulle vara skönt att inte jobba natt i princip varje helg, och bättre lön skulle ju inte skada heller!

Nej, nu ska jag snart ta ett varmt mysigt bad, medan jag tittar på serier *pys*. Mamma är på kryssning, och Marielle är på Gotland emd Johan, så har lägenheten för mig själv, eller ja.. Jassy är ju här. Men annars är jag helt ensam! 

och IIIH, snart ska jag börja intensivkursen!!!

Film och vin!

Usch vilken mysig combo!
Det är jag och mamsen som sitter i vardagsrummet och tar ett glas rödvin, eller två medan vi tittar på en film på 3:an. 

Gud va det är skönt med sånna här dagar, eller kvällar rättare sagt, men bara sitta och mysa och bara vara! 
Det har varit så himla mycket överallt och hela tiden, har varit sjuk i en vecka (halsfluss, USCH) så det var väl en halvpaus. I alla fall sista dagarna, så har jag fått umgåtts en massa med Ewe också, sjukt länge sen och otroligt behövligt!

Har lite saker som behöver redas upp, men over all så trivs jag helt okej! 

Nej, nu ska jag fortsätta mysa med mamsen och bar amå fin fint!

vin

*myyys*

Ojojoj.

Otroligt länge sen, men har haft det fullt upp med en massa saker nu senaste tiden!

Sitter hos hemma hos Mamma och syster nu och ska stanna här tills på Torsdag då det blir tacobuffé tillsammans med Lina, Frida, Ewe och säker ett par fler! Mysmys.

jasfd

Sånt här humör är jag på! Bilden är på mig och ewe (jag har för övrigt klippt mig!!) från i helgen!
KÄRLEK till denna kvinna! 

RSS 2.0