Projektarbetet är gjort!

Yes, så himla skönt! Gjorde det igår kväll! Har inte hunnit lägga upp bilder än från kryssningen eller studentmössan, men det kommer!!

GRATTIS till systeryster som har tagit B-KÖRKORT!!!

Varit duktig!

Idag har jag varit duktig, jag har skrivit prov, satt upp lappar på stan, stor handlat, gått till skatteverket och till salabostäder. Och så får jag inte glömma Linus, kilade över till honom efter skolan vid halv ett, vi satt och pratade och lyssnade på bra musik, massa mysigt och behövligt!

Handlade en massa mat och det blev tacos till middag *mums*, nu sitter jag med en kopp hallonte och har precis spelat lite Zelda - A Link To The Past. Har ju aldrig klarat ut sk*ten, så det måste fixas! Imorrn har jag religionsprov och ska plugga lite till det är det väl tänkt! Har köpt två tröjor och mina balskor också *iih*, vi fick mössan idag också!!! Studentmössan alltså! Kommer upp bilder på allting senare ikväll eller imorrn, då kommer kryssningsbilderna också!

Nej, nu ska jag och Emil mysa med chips och film!

Gårdagen!

Igår hade jag det supermysigt! Jag vaknade för sista gången och gick upp vid halv ett, bvilket va superksönt eftersom jag inte gick och la mig förrän runt sex, halv sju pga jobbet. Direkt när jag kom upp gick jag och la mig ute i solen och solade lite samtidigt som jag läste "Luftslottet som sprängdes" superbra bok det där, liiite segare än tvåan, men bra!

Sen hörde Göran av sig, det slutade med att jag, Göran och Lina gick på bio, den här nya disneyfilmen "monster vs Aliens" rolig och söt, precis som en disneyfilm ska vara! Sen åkte vi vidare hem till göran, vi handlande revbensspjäll och majskolvar och grillade en massa medan vi tittade på "transformers" sen blev det massa mat, massa prat och massa mys! Kilade hem runt tio-tiden. SUPERdag verkligen!

Mysig soldag!

Idag har jag fixat en massa med projektarbetet och även gjort svenska uppgifter, sitter hemma efter att ha städat hela lägenheten och känner mig riktigt nöjd över mig själv!

Tidigare idag har jag varit på läkarbesök, som gick... mja, bra tror jag. Dem kom nästan fram till vad det va, men är itne helt säkra.. Sen gick jag till skolan, åt, gjorde en massa braiga saker och väntade på Sanna. Jag och Sanna kilade ner på stan för att gå till skatteverket och hämta mina deklarationspapper som ska vara inne den 4e! Sen blev det att kila vidare till Sala Allehanda, för projektarbetet. Till sist så stannade vi på Waynes, som har ställt ut sina uteservering! SUPERmys i det underbara vädret, och det är alltid massa mysigt att prata med Sanna!



Jag tog en Kaffe Latte med vit choklad essens.



Sanna drack cola!



Underbara vännen min <3

Efter fikat på Waynes så cyklade vi till Sanna, hon packade ihop en massa saker som hon skulle ha emd till barden, och jag passade på att hoppa på deras enorma studsmatta. Herre gud va roligt det va!

Hela dagen har varit underbart mysig och väldigt produktiv, iih vad jag tycker om sånna här dagar! Och imorrn ska jag prova min balklänning *iiih*!

Skolan.

Sitter i datan och ska göra restuppgifter, mest svenska B och sen ska jag sätta upp information inför mitt projektarbete, en redovisning för andras projektarbete.

Sen ska jag och Sanna ut på stan och leta efter presenter! Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Vi får se

Sjukling dag 2...

Usch och fy och bläää..!

Sitter och dricker te, haslen gör ondare än någonsin och jag har lite högre feber :(.. Men jag måste måste måste till minst engelskan idag, jag har ju en bokraport och en artikel. Bokraporten är om "The Da Vinci Code" och artikeln är om ett "Alternate Universe" + 30 glosor som jag valt själv.. Kunde verkligen inte en enda!!

Som tur är orkade jag inte röra Häagen-Dazsen igår, så ska kyla ner halsen med den idag *mumma*

Häagen-dazs Baileys och House.

Jag har suttit bänkad framför House hela dagen och mår inte alls bra... Jag borde plugga engelska, har prov och bokrapport tills imorrn, men orkar verkligen ingenting just nu...

Men jag har lyckat kommit ut en gång idag, kilade ner till coop för att köpa äpplen, och upptäckte till min förtjusning att dem har börjat sälja Häagen-dazs där, så jag tog med mig en halvliter Baileys hem som jag strax ska öppna för att kyla ner halsen med! *muuums*


Shopping!

Har blivit sjuk... Hostar och har loite feber och mår inte alls särskilt bra.. SÅ jag tyckte så synd om mig så jag tröstshoppade lite grann, så febern skulle kännas lite bättre (A).. Det funkade, känner mig redan på bättre på humör och verkligen längtar efter Fredag när dem kommer! (Båda är från Nelly)



Det blev den här underbara klänningen!



och den här oversizeade t-shirten!

Läääängtar tills dem kommer!!

FAN VA SKOJ!

Studentkryssningen 2009 va så JÄVLA rolig!!! Massa bilder kommer snart!

Good morning!

Hej hallå.

Kom hem vid sex imorse, underbara Lina och Frida hämta mig i västerås klockan 5 (!!) inatt/imorse. Sååå guld värt!
Vaknade vid 11, sitter nu här med en massa färg i håret, Sanna kom hit, färgade och åkte hem. haha. Hon hade mer att packa och va stressad och allt det där..

Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig och har packathälften. Så nu är det bara att korka upp och "go with the flow", duscha och tvätta ur äcklet ur håret också då, självklart!

Maaah, sååå himla pepp är jag! Ska bli såå sjukt roligt!!

Nej, nu måste jag in och käka lite! toodles!

I skolan.

I Onsdags tror jag det va, så hade jag och Sanna en suuupermysig dag! Vi var hemma hos henne och hon lagade mat, det blev riktigt gott! Köttfärssås och spaghetti blev det!
Sen spenderade vi resten av kvällen med att spela crash bandicoot till typ tio/elva, vi tog ett snabbt avbrott för att cykla till natti och köpa på oss lite godis och hämta upp hennes väska från barden. Allt som allt så var det en otroligt välbehövlig dag med min Sannis! Har saknat oss så himla mycket :D!

Igår så jobbade jag bara, eller.. jag pluggade en massa matte med Oscar också. Vi blev klara runt halv tolv *suckar*, men det blev nästan klart i alla fall och är inskickat!

Nu sitter jag i skolan, och har precis skrivit ut kvitto för studentkryssning. Yes baby, vi åker imorgon! Ska bli så SJUKT roligt och är taggad till TUSEN!

Tema trygghet och färdigjobbat för idag!

Ja, idag har varit en av dem där otroligt meningslösa dagarna... Speciellt i skolan, gick upp vid sju, duschade, tog sällskap med Sanna och Pemil (han följde bara med halvvägs) till skolan, hade krismöte, elelr mer en uppdatering efter dödshoten skolan fick innan loven. Efter det, håltimme... Efter det, ännu mer håltimme... "Uppdateringen" blev klar kvart i nio, nästa möte/föreläsning var inte förrän kvart i ett, ni kan ju räkna ut hur skoj jag har haft det idag.. Menmen, jag hade trevligt sällskap!

Föreläsningen handlade om kränkning och mobbning över internet, vi har tre temadagar nu i skolan som handlar om trygghet, och idag var det över internet. Föreläsningen var väldigt intressant och jag fick reda på saker som jag inte visste innan. T.ex. hur man får fram ip-numret av ett mail. (kanske självklart för många andra, men jag hade ingen aning). Så nu ser jag i alla fall lite mer fram emot dem resterande tre dagarna!

Jag tog sällskap hem med Sanna, hon skulle upp till sig och hämta lite nya saker till nya lägenheten/huset (vi bodde grannar till nyligen) och sen bar det av en snabbis till biblioteket och låna "Luftslottet som sprängdes" sista delen i "Millennium"-triologin kan man nästan säga att det är, helt enkelt, uppföljaren till "Flickan som lekte med elden". Och så ska jag sno "ondskan" av Marielle på Fredag tänkte jag!

Jobb 16-20 och nu sitter jag här och läser! Imorgon ska jag och Sanna umgås en massa, det blir flickprat och färga håret på varandra *väldigt flickigt*. Men det ser jag fram emot!!


Falun!

Igår var jag ju uppe i Falun. Träffade Mormor, Morfar, Morbror och hans fru Gerd. Vi åt påsklunch och hade det så mycket så. Maten var supergod! Efter det så kilade jag och mamma iväg till JanE, hennes nya, han bor ju också uppe i Falun.

Resan upp är på en ohc en halvtimme, så det blev en massa dödtid både på vägen upp och på vägen ner. På vägen upp köpte jag en ELLE och läste, och på vägen ner så smygkikade jag på en kille som hade dator med sig, han tittade på 2½ men (A).

Och jaa, jag och mamma fick skjuts v morbror till JanE, och vi fick åka jaguar! Lite småcoolt tyckte vi (jag och mamma) hehe, en från -90. Och där tog mina bilkunskaper slut, men den va väldigt fin :D!



ELLE



Jag på väg upp!

Mot Falun!

Idag, på min helt lediga dag *ler innombords* så ska jag till Falun och hlsa på mormor som har legat på sjukhus! Stackars liten :(! Åker med 11,02 tåget och kommer hem vid 21 tror jag!

Det blir påskmys och annat skojsigt! Uppdaterar om det när jag kommer hem.

PS. Sannis, kan vi ses vid nio ikväll :D? DS

Nu bär det av mot stan!

Yesyes, nu är jag färdig fixad och klar att kila. Ska ta en långsam promenad ner mot stan, och sen så blir det att jobba, jobba, jobba och sen bär det hemåt!



Puss på er i solskenet!

Vaken och nyduschad!

Jag vaknade för nästan två timmar sen och har inte alls hunnit gjort så mycket mer än badat/duschat Jag ska kila ner på stan om nån halvtimme och till dess ska jag bara göra mig i ordning! 

Jag åker hem med tio bussen, så är inte hemma förrän elva :(... menmen, kanske får jobba över då om jag har tur *hoppas hoppas*. jag menar, hellre det än att bara sitta och vänta på jobbet på att bussen går två timmer efter att jag har slutat!

Nej, nu ska jag göra mig i ordning lite!


Nattsuddaren Ellen!

Kom hem från jobbet för någon halvtimme sen, vi stannade förbi statoil idag igen efter jobbet. Men jag kände mig inte så värst hungrig och va inte riktigt sugen på någonting. Så det blev inget för mig.

Nu, en 45 min senare är jag hungrig, trött och lite fryssen, det och så är det en tokig Jassy som klättrar på väggarna *pustar*.
Men jag sitter med gott grönt vaniljte, muums. Ska strax hoppa i säng, blir kanske ett bad först. *myspys*


Påsk brunch och sola!

Jag kom hem klockan 6 imorse, så det va inte alls så förvånande att jag sov ända till ett. Väldigt sent, och synd att jag har missat all förmiddags sol. Men skönt var det!

Ungefär en halvtimme efter att jag hade klivit upp så blev det påsk brunch med en massa godsaker! Sen skulle mamma göra sig i ordning för att åka till JanE i Falun, så jag satte mig ute på altan och solade lite och läste ut "Flickan som lekte med elden", guuud va bra den är! Men hmm, vad ska jag börja läsa på nu då? Har insett hur otroligt skönt och avslappnande det är att ligga med en bra bok och bara slappna av. Det blir nog många såna mysdagar i parken i sommar, det skulle vara guld värt!

USCH vad jag längtar efter sommaren, det är ju underbart vårväder. Men jag vill ha meer *girig*


Jeff Dunham

Haha, jag och mamma sitter och tittar på honom. Jag har aldrig varit en komiker-tjej, men han är fasen rolig!! haha

Sitter mest och väntar på att jag ska jobba, jobbar 01-4,30... Jag menar, kom igen. Man hinner ju somna -.-...
Menmen, ska börja göra mig i ordning nu.


SOL!

Åååh. Igår hade jag och mamma en myskväll, vi kikade på "meet joe black" och så åt vi hemmagjort fish and chips *mums*. Efter mös vi med ett par glas vin och godis!

Idag vaknade jag runt tio, jätteskönt att verkligen kunna sova ut! 
Efter en jättegod frukost av nybakta scones, kokt ägg och sill så kilade vi tre, jag, mamma och syster ut på en "power walk" i solskenet, jag och mamma vek av i en lite längre runda på kanske 10 min och joggade, herre gud va skönt det va!! Sen träffade vi upp Marielle och gick hem igen, tog kanske en timme. Super skönt!

När vi kom hem så blev det lite styrka och sen sätta så satte sig jag och Marielle i solstolen och solade lite, jag läste min bok "flickan som lekte med elden" och verkligen njöt!



Jag kom nyss ur ett långt och varmt mysigt bad, läste där också. har skrubbat rent hela kroppen och smörjt in
mig med bodybutter från "the body shop", lukten "moringa" så nu luktar jag himelskt!

så nu väntar jag bara på att Tess ska ringa så jag kan möta upp henne på stan!

Kokosnötter!

haha, vi planerade ju i Onsdags inför kryssningen. Det blev mycket skratt och vi kommer nog ha rejält roligt där!



Efter massa om och med så gick ungefär hälften hem och resten av oss sprang iväg och köpte vattenpipe tobak och kol. Sen satte vi oss ute, det va inte alls lika fint väder som vi hade hoppats på! Men, vi rökte i nån kvart-halvtimme kanske och hade det skojsigt!


hehe ^^

En massa jobb!

Idag blir det just det, en massa jobb! 11-20 jobbar jag med en timmes rast, i all stress och allt missande av påsklov så är det ganska skönt att jobba, jag har vant mig vid rutinen hyffsat bra och tycker inte alls att det är jobbigt, eller ja. INte likla jobbigt som det va i början, inte ens i närheten!

Jag sover också hos mor tors-sön *yey*, massa kvalitetstid med mamma *happy face*.
VI ska äta påskmiddag på Lördagen tror jag att det va, och så hoppas jag att hon har köpt godis, det skulle vara så mumsigt. har varit sugen på godis till och från sen igår, och detär ju faktiskt påsk och då SKA man äta en massa godis!

Nej, nu måste jag skynda mig iväg till bussen som går om en tio minuter!

Glad Påsk på er!

Jobb, jobb och jobb.

Det är ungefär vad min vardag består av nu för tiden. Känns ganska trist. Jobbade 7 timmar idag och hade en timmes rast utöver det. Menmen, PENGAR blir det!!

Just nu sitter jag och mumsar i mig lax med fullkornsris, herre gud så gott fisk är!!
Jag ska snart sätta på lite musik och fortsätta läsa "Flickan som lekte med elden". Den är riktigt bra!

Imorgon så är jag helt ledig från allt! Lät till och med bli att boka in en tvättid imorrn bara så jag kunde göra saker som jag ville göra. Inga måsten imorrn inte! Men jag har lite saker inplanerade, ska träffa Lina, Hawal, Camilla (tror jag), Pauline och Frida. Vi ska vara hemma hos mig och förbereda lite inför studentkryssningen och om det är fint väder så blir det till att röka vattenpipa också! Massa bilder kommer på det kommer då. Jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera med bilder!

Nej, nu ska jag äta upp min goda mat!

Nyvaken!

Jag har drömt om mitt drömkök, eller ja. drömlägenhet. Nu vet jag precis hur jag vill ha det! Brukar ni ha sånna där drömmar när det verkligen känns verklighet? Precis en sån har jag haft, både på gott och på ont! Jag tycker att sånna är superläskiga och får alltid panik när jag vaknar och förstår ingenting!

Men nu så ska jag kila ut i köket och göra mig en kopp te, sen blir det att fixa sig till mysmusik och ännu lite senare, ila iväg till jobbet!

Måndag igen.

Idag var jag tillräckligt frisk för att jobba, kändes skönt! Vill få in lite pengar!

Det var ju ett sånt underbart väder idag, så kändes lite synd att inte få vara ute i det, men tåget till västerås var försenat så jag tog mig en tio minuter i solskenet och bara va, supermysigt!

Imorrn blir det jobb igen 11,30-20 så missar all sol en dag till. Om det är det såklart. Men på Onsdag, då jäklar! Då blir det tjejmys hemma hos mig. Vi ska förbereda inför studentkryssningen och om det blir lika fint väder *hoppas hoppas* så kommer vi mysa med vattenpipa ute på gården!

Läser uppföljaren till "Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden" heter den. Har bara kommit en tre-fyra kapitel än så länge. Men den verkar super bra! Jag blir riktigt fast i den!

Nej, nu ska jag kolla upp tågtider till imorrn och sen blir det att borta tänderna och sova!

Fick mina smärtstillande idag,känns skönt att ha "uti fall att". Men ska somna utan att ta några idag eftersom ryggen känns bättre idag än den varit senaste veckan *jätteglad*

Mysdag!

Idag så var jag hos mamsen och grillade fläskfilé! *muums*

Kikade på en massa London-bilder också, ser ut som om dem har haft det superroligt! Såg hennes ny inköpta klackskor och herre jisses, dem va gorgeous! Ögongodis till tusen!

Träffade JanE, mammas nya och hans två barn. Johan och Amanda 18 resp. 16 år. RIktigt trevliga, lite halvudda. Men det är alltid bra! Mamma hade varit supernervös innan vi kom, tror det gick över när vi kom i alla fall. Det blev en amssa prat, vi åkte från sala vid kvart i tolv och åkte från västerås vid fyra någon gång.
Jag shoppade en dörrmatta på IKEA med syster som sponsor ;).

Maten va yummie och till efterrätt blev det glass med maränger och chokladsås!

Just nu sitter hemma och har spelat en massa Zelda - A link to the past, SNES. Är nästan frisk nu, så kan jobba på tisdag *happy face*!

Grillning!

Jag ska kila iväg till mamma för att grilla och för att träffa hennes nya sällskap/pojkvän ja, jag vet inte riktigt.

Har bråttom så skriver mer när jag kommer hem!

Halsen är jättejobbig, men allt som allt så börjar jag må bättre *yey*!

Vårpromenad!

Det är vad som står på schemat idag. Är fortfarande jättesjuk, men lite frisk luft kan väl inte skada?!

Så efter jag har lagat till lite lunch så ska jag duscha och sen ut, det ser så himla varmt och mysigt ut genom fönstret, men det blir halsduk och bomull i örat för att inte förvärra allt.
Det känns verkligen inte alls som om penicillinet fungerar, förutom att febern är borta så är det inte alls någon skillnad... Hoppas det kommer imorrn!

Nej, lunch åt mig nu!

Jag har blivit vuxen!

Japp! Nu har jag blivit vuxen på riktigt!

Sen igår blev jag medlem i... Hyresgästföreningen. Är riktigt stolt över mig själv och känner mig riktigt vuxen ;)!

Vanilj te.

Det har blivit min nya favorit!

Sitter och hostar och snörvlar. Känns som att jag har ett tre dm lock för höger örat med konstant tjutande..
Det känns inte alls som att jag blir bättre..

Så har jag suttit och tittat på house nu i två dagar, så man blir ju lite små nojig. Vem som helst kan ju bli hyponkondriker av den serien! Men jag älskar House's attityd, blir så fascinerad!

Så nu sitter jag och dricker vaniljte och äter rostade mackor, två stycken. En med skinka och en emd leverpastej, på fullkornsbörd "harmoni" av något märk. mums! Rostat fullkornsbröd är såå mycket godare än vanligt vitt! *känner mig nyttig*


Sjukling...

Usch. Mår ännu sämre idag än igår..

Har sovit jättedåligt också. Ringde läkaren om förnyat recept på smärtstillande, så det kommer på Måndag. Ska bli skönt att få kunna sova ordentligt någon natt i alla fall.

Har vaknat upp tre-fyra gånger per natt nu i nån vecka med superont i ryggen. Sådär att jag inte kan lägga mig ner eller ens andas ordentligt... Hallå dåliga period..

Min kropp tycker tydligen att den ska ta allt dåligt på en och samma gång, tandvärken har dock börjat avta *yey*. Det är jag otroligt glad över eftersom jag redan har ätit upp alla alvedon/ipren.

Som ni kanske förstår så blev det ingen kalasdag för mig hos Göran idag, inget vin eller smörgåstårta heller :(.

MEN, jag har spelat en massa SNES (supernintendo). Otroligt roligt, och det får mig på mycket bättre humör, jag har också vilat en massa. *känner mig duktig*.

Jag har dock en massa ångest för att jag missar en massa jobb, f*n.

Aja, mer SNES nu :D!

Läkartid!

Jag tog 17,10-tåget till västerås, jag hade en läkartid vid klockan 18.. Så tidsmåssigt så har allt funkat kanon idag!

Det visade sig att jag har halsfluss som har gjort så jag fått öroninflammation, jippi.... Så nu blir det penicillin i 10 dagar och så är jag sjukskriven fram till Måndag. Det sög ju! Men som tur är har jag en massa timmar den här månaden, så det gör förhoppningsvist inget. JAg kan nog jobba på Söndag, men bara om jag mådde mycket bättre. Det var vad läkarn sa.

Imorrn blir det kalas för Görans dotter Lina. Det ska bli mys. Massa smörgåstårta, och sen på kvällen blir det till att dricka lite vin och äta ostkrokar! En perfekt planerad sjukfredag, om ni förstår vad jag menar ;)!

Nej, nu ska jag göra lite mat och mysa ner mig framför en film, kanske skulle ut med Sanna och Sara idag och sällskapa på Norrmanska/Lilla gömman. Men vi får se hur det blir det med.


Begravning.

Var på begravning och efter fika idag, från halv två till halv fem.
Det var väldigt jobbigt, men det va skönt att få kunna vara där med henne!

Har bara varit på en begravning innan den här, och då var jag en 10 år gammal. Så det var otroligt jobbigt, och jag grät som ett litet barn. Tina sjöng jättevackert, och själva begravningen var också otroligt vacker!

Tack för att jag fick vara med! Jag älskar dig stumpan <3<3

Pannkakor!

Åt en massa pannkakor till middag, behövde göra av med alla ägg som jag har köpt, typ 5 stycken kvar och dem blir dåliga imorrn -.-... Dem blir alltid dåliga :(..

Ska sluta köpa ägg!

Gott va det i alla fall, och jag blir bara snorigare och snorigare.. Sjukanmälde mig från jobbet imorrn, känner att jag itne alls kan jobba, inte när jag mår såhär i alla fall. Så det blir en lååång sovmorgon imorrn och sen blir det begravning också.

Efter tror jag att jag ska umgås en massa med Ewe, va evigheter sen så det behövs! Hoppas det blir lika fint väder imorrn också!

Bilder!

Gick igenom en massa bilder till den nya headern, och herre gud vad jag saknar sommaren. Eller, alla minnen från förra sommaren! Gud, det ska helt klart bli samma sak det här året! Ska försöka att inte jobba ihjäl mig, 100 timmar räcker faktiskt, hoppas jag! Jag vill ha lite fritid jag också!

Sola och bada och bara mysa! Sen har jag ju en thailand-resa planerad med mamma i september, i två-tre veckor, guuud vad jag ser fram emot det! Det och alla sena kvällar i parken, med en öl i handen och solglasögon. Men även alla mysa dagar i parken, bara lägga ut en filt och sola och mysa med en kall dricka!

Aaah, vilka vårkänslor/sommarkänslor jag får av det här udnerbara vädret! Ska ta mig ut för minst en promenad har jag besämt mig för, jag är ju egentligen sjuk... Men vafan, nu protesterar jag!

Och sommarmusik för mig just nu är, Kapten Röd - Stjärnorna finns här!

Hot?

Alltså, vafan?

Kom till skolan idag, mötte Lina på vägen dit och hon berättade att kungsängsskolan (där jag går) har fått in ett dödshot i Måndags... Jag tror ju självklart att det är ett April-skämt!

Men när jag kommer till skolan så visar det sig att det är krismöte i aulan 13,50. Jag går dit och vi ska tydligen stänga ner skolan till på Tisdag efter lovet.

Det här är andra hotet skolan fått in på mindre än ett år. Vad händer med människor?
Obehagligt är det i alla fall, och jag känner att jag inte vill dit heller. Det är tydligen riktat mot hela skolan, och inte mot enskilda personer...

BLÄ!

Fortfarande lite sjuk...

Ja, usch vad tråkigt allt är när man är sjuk :(...

Igår betalade jag en massa räkningar, så är pank nu också... Eller, jag har fortfarande pengar så jag kan ha till kryssningen och ett par skor till dess, men sen är det slut! Hatar att ha lite pengar :(... Får dock en massa mer pengar nästa månad, typ dubbelt så mycket :).

Men idag måste jag till skolan till halv två i alla fall, jag ska ha ett informationsmöte för mitt projektarbete som ska va om två veckor. Det och gå på psykologin, religionen måste jag också gå på, för det är prov på fredag!! sen ska jag krypa ner under täcket igen och bara dö! Kommer ha värktabletter i högsta hugg och vatten!

Sitter och dricker te, min nya favorit är vanlij *mums*

RSS 2.0