SolSolSol

Snabb update:

Fyfasen va varmt det är. Smälter som en glass i solsken. 42 grader är det här just nu...
Har slutat/ska sluta på mitt jobb imorrn och har fått ett nytt jobb. Mycket bättre betalt och på tok med mindre arbetstimmar, så det känns nice!

Syster är ju här, och jag viser henne hur man lever Magaluf, och hon hinner, väldigt imponerat, med i svängarna på tok för bra egentligen! Har legat sjuk i två dagar, men börjar bli galet mycekt bättre!

På Fredag är det drinktävling för barskola och syster åker hem :(. Annars är det inte så mycket planerat.

toodles

LivetBlirBättreNärManVetVarManSka

Nya favoritlåten med "Ken Ring-Nu måste vi dra" spelas varmt, och den har verkligen den här mysiga sommarkänslan.

Idag har vi köpt en gigantisk luftmadrass som har smygreklam för BMC-club på sig. Vi orkade inte leta nå mer, så vi klippte till, 12 euro. Ett kap!
Sen har vi flytit omkring på havet med tan enhancer som luktar gudomligt! Vi har haft möta på mitt "andra" jobb på Beach Cluben. Det är värt att ha det bara för att få gå in gratis hela tiden på deras, så tror jag kommer behålla det, men Tess och Lotta får dela på majoriteten av pengarna, eftersom det är deras heltidsjobb.

Ska börja jobba på mitt "första"jobb om en timme och tjugo minuter. Känner mig inte alls pepp, eftersom det har regnar, aka inga folk ute. Eller ska jag säga mindre än vanligt, för det är nästan aldrig folk på mitt jobb känns det som. Galet trist, men som sagt, pengar för minimalt jobb :).

Nu ska jag sitta och planera för vad jag ska dra med syster på när hon kommer hit, iiiiiih. På fredag gäller det!!!

CelebratingLifeWithASuicideGame

Ungefär så är tempot här. Efter att ha varit helt nykter och bara tittat på människor, blir jag ta mig fasen rädd.
Det värsta är att det kommer inte förändras, varken för mig eller någon annan. Jag jobbar minst 10-12 timmar per dag och har två jobb, samt party på det.

Kommer vara en död och trött ellen när jag kommer hem, men jag njuter av varje sekund.

Idag har jag jobbar från 14 och frammåt, kom hem för ett tag sen, satt mig på Beach Cluben och ser att syster bokat resa ner hit och kommer på Fredag(!!!!!!!!!!!!) FAAAAAN va roligt!

Jag saknar er där hemma, och angående förra inlägget så va det kaos, jag va kaos. Det va tydligen någon som lagt något i våra (Lotta och mina) drinkar, och därefter spårade det. Jag kände inte igen det jag fick återberättat. Och jag va fortfarande borta när jag skrev det. Det är bra nu, och man/jag kommer garanterat lära mig av mina misstag och ta pappas råd på allvar, "lita inte på någon!". Det tråkiga är att det verkligen stämmer, och jag är otroligt ledsen att jag inte tog det allvarligare än jag gjorde (och då tog jag det allvarligt från första början).
Jag mår bra nu, så ni vet! Jag tänker på er och älskar alla er där hemma! <3<3

RSS 2.0