Häagen-dazs Baileys!

MUMS säger jag bara! Det blir massa glass hela dagen idag! Det funkar ju superbra mot halsen också, så slipper jag tycka riktigt lika synd om mig (A).

Emil va helt underbar och köpte med sig det, han gick enda till åkra och hit *hoppar upp och ned av lycka*

Så nu blir det att gosa ner sid under täcket, kanske ta en duscha först, sen så blir det myyys med glass!

Sjuk...

Usch, mår inte alls bra, sitter här nu och dricker te, nyser och snorar ner hela mig... Vad hände?

Igår förmiddag när jag lunchade med mamma, det blev förövrigt jensens vi gick till. Så mådde jag bra, lite lock för öronen, men annars kanon! Sen sprang vi runt på stan och kollade på balklänningar, ååh. Har verkligen hittat en perfekt klänning för mig, ska prata med pappa, men jag tror det blir det jag köper. Den är sååå fin!

Det var när jag började jobba som huvudvärken kom in, sen gick det bara utför. Hörde knappt någonting av vad Fredrik sa när jag stod i köket, och hörde ännu mindre av vad gästerna sa, faaan :(.

Så jag bestämde mig för att vara ledig idag, med uppsvullen hals och kan knappt svälja. SÅ har jag SUPERont i neder visdomstand på högra sidan. Självklart ska den börja komma upp igen, (den har hållt på i ett år nu) och göra ondare än någonsin nu!

GIVE ME A BREAK!

Det positiva är att jag kan ägna mig till lite skolarbete :)!

Nej, nu ska jag titta på lite serier, dricka mitt te och försöka pilla i mig en macka eller två!

Skola.

Sitter på PIC'en nu, Lina kom nyss så vi ska börja med våran lilla bil.

Idag slutar jag 11,30, så kommer åka till västerås och luncha med mamma med 13,07-tåget. Det ska bli mys!
Vi ska gå runt på stan och försöka hitta en balklänning åt mig också, kanske dax?! Och köpa en plattång, min gick sönder för evigheter sedan och tycker det känns som att det är dax att köpa en ny!

Idag kommer systeryster också hem från London!

Jag ska jobba 16-19 idag, men kommer nog få jobba lite längre. Brukar oftast bli så. Har 109 timmar planerade i april månad *herre gud*. Men MASSA pengar blir det!

Nej, nu ska jag få lite saker gjorda!

20-års party för syster!

Nu så har jag ju en bra dator, så nu kan jag ladda upp bilderna från festen.

Jag hade superroligt!! Först så var det lite förfest hos Sandra, vi fixade oss där också! 

20-års party

Marielle var superfin i sin nya klänning från Nelly.se!

20-års party

Jag hade på mig min klänning från Gina Tricot, den som jag hade på nyår!

20-års party20-års party20-års party20-års party20-års party20-års party20-års party20-års party

Det var en superrolig kväll, men twister, ballongleken och "jag har aldrig"-leken. Hoppas att du systeryster hade en lika rolig kväll som jag hade! PUSS <3

Shopping.

Vaknade för en timme sen ungefär, gick ju och la mig vid 7, men herre gud va tråkgt det är att sova bort hela dagen :(...
Men, det behövdes verkligen. I fredag till lördagen sov jag ju bara 3 timmar... Så va helt slut igår/morse.

Men, jag shoppade ju lite saker i Onsdags tror jag det va, så tänkte att ni skulle få se det!

shopping

En liten svart klänning till studentkryssningen!

shopping

En stor väska, tänkte ha den till sommarn!

shopping

En oversize-tröja. Också till sommarn!

shopping

Ett par skor, till mina baggyjeans och också att bara kunna strosa runt i till våren.

shopping

Ett halsband

Shopping

Och ett par halsband.

Är helt förälskad i allt! Och kan knappt vänta till jag får använda alltihop, speciellt klänningen och tröjan! 
Miih, nu tycker jag att våren och sommaren kan komma, på en gång!!





Jobb

Kom precis hem från jobbet *blä*

Ska nog ta ett bad, om jag orkar. Sen blir det att hoppa i säng!

Kommer ladda upp bilder på mina fina inköp imorrn! 

Och så blev det ju sommartid idag *yey*!!

Lön och shopping!

Det är som sagt mitt skitinternet som muppar :(. Men jag tar med mig kameran till mamma idag och laddar upp massa bilder!

Jag fick lön i Onsdags, och då blev det lite shopping, har införskaffat mig ett par skor, en klänning (en tajt svart skönhet!), en väska, armband, ett halsband och en tröja! Är förälskad i allt! Klänningen ska jag ha på mig på studentkryssningen är det tänkt, ska köpa ett par röda pumps att ha till som matchar en röd väska som jag har, sen blir det massor med accessoarer!  

Som sagt, ni får se allt imorgon!

Idag ska jag sola efter skolan, sen blir det jobb 18-04. Sen ska jag hem och toksova! Jobba 11-16 på lördagen och sen handla en BH och pumpsen, om jag hittar några. Kikade inne på bianco igår och hittade ett par, men det är en röd rosett på, och jag tycker inte om krimskrams! Men vi får se!

Snart är det Matte, genomgång *blä*. Sen blir det solningen!! Ska nog ta med mig mat istället för att äta på jobbet, känns bättre så!

Nej, nu ska jag kila!


Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen! *mums mums mums*

Jag har alltid varit ett stort fan av våfflor, men det är en kenpig dag att "fira", det kommer från Jungfru Maria och hela det där. men i alla fall!

Idag så ska jag köpa två svarta armband i mocka på guldfynd. Något påskerbjudande, men riktigt snygga om man kombinerar med andra armband! Ska försöka satsa lite på accessoarer och kläder den här månaden istället för på skor! Men blir nog minst ett par (A). Men jag måste spara lite pengar till kryssningen också! Det blir ju TOKparty där!

Kryssningen är den 18 och vi åker med Galaxy har jag för mig, skoj skoj. Temat är beach, inte fullt så roligt... men det ska finns speeddateing, det ska HELT klart provas på, både av mig och Sanna!

Samhällen var ju självklart inställd idag, så jag sitter här och väntar på att svenskan ska börja. Vi ska ha gjort en uppgift till idag, men självklart var jag klantig och glömde den :(... Så ska fråga om vi kan göra den på tu man hand eller liknande.

Aja, nu ska jag skriva lite skolarbete!

Uppdatering!

Har haft en massa saker för mig. I Fredags så va det en massa jobb, 17-04... Helt slut va jag. Jag va söt och gjorde kaffe till mamma, hon skulle upp halv sex. Jag kom upp halv fem, och efter ett bad så va det tillräckligt tidigt att göra kaffe till mamsen, gissa om hon blev glad!!?

På Lördagen vaknar jag av att ett par f*ttungar busplingar på dörren x antal gånger, klockan va då 12, så hade sovit 5-6 timmar.. men i alla fall!
Klockan 4 så va jag och syster på väg ner på stan för att åka vidare till Sandra, det va 20-års party för syster! Jag berättar mer om den när jag har fixat in bilderna på datorn.

Åkte hem vid tolv-halv ett, helt slut *skyller på busringningen*. Åkte hem vid halv tre på Söndagen, skönt att komma hem! Det blev världens största pizza, i Pan-format(!!) Jag, Emil, Nisse och Linus åt, jättemumsigt!

Igår va jag hos Linus och kikade på film, sen när jag kom hem gjorde jag en SUPERgod asiatisk-inspirerad gryta med kokosmjölk och till va det fullkorns nudlar.

Och idag ska jag kila iväg till Linus, om ett litet tag. Då blir det SUSHI, och lite nudlar m. grönsaker. GUD va gott det ska bli! Kommer massa bilder på det imorrn!

Imorrn så ska jag och Mamma, kanske Marielle äta värsta lyx-våfflorna! Våfflorna i sig blir väl inte direkt lyxiga. Men det som blir till, häagen-dazs, grädde, sylt och en massa annat mumsigt!! Det va en liten uppdatering!

Kommer mer senare idag eller imorrn!

Sala allehanda.

Nu sitter jag i skolan, mitt internet har lagt ner... IGEN....

men det är eftersom jag har en 5 gig nedladdningsgräns och så fort man klickan upp en ny ruta så laddas det ned information, så fort man laddar upp en bild så laddas det ned information... jag tror ni förstår.

Så jag kommer främst uppdatera från skolan, kanske om jag har ork att sitta hemma och vänta i hundra år, men troligen inte.

Idag ska jag kila förbi Sala Allehanda, våran egna lokala tidning.. Ska prata lite om mitt projektarbete, kan berätta lite mer om det sen. Sen ska jag, jag vet inte riktigt.. Kanske gör något trevligt lite senare idag, det är ju ett sånt otroligt underbart väder! Solen lyser jättemycket och det är faktiskt riktigt behagligt ute!

När jag kommer hem så ska jag nog läsa lite engelska också!

Nej, nu ska jag kila. Får sluta nu eftersom vi itne har någon psykologi pga. praktik *yey*.


Allsmäktig eller fri vilja?

Har precis haft en religionslektion. Vi går igenom världsreligionerna, vad "gud", "människan" och "världen" innebär för de olika religionerna. Och tre av dem vi går igenom påstår att synd uppstår utav den fria viljan. att utan den fria viljan skulle itne synd existera.
Då undrade jag, eftersom den fria viljan uppenbarligen är grunden till synd så kom frågan, "Har Gud ingen fri vilja...?" Eftersom Gud är "perfekt" och allsmäktig och aldrig felar så blir det fel om han hade en fri viljan eftersom då kommer synden och han blir inte perfekt. Men om han inte har en fri vilja så uppstår ett helt annat problem, han är inte allsmäktig..

Hur resonerar ni? Är jag helt ute och cyklar och missförstår det?

I skolan!

Nu sitter jag här på 3ds max, inte alls så skoj... men det blir någolunda gjort i alla fall..

Provet gick helt okej, kunde det vi hade om i alla fall, men eftersom det va ett essä-prov så va det bara att tänka och skriva själv, inga frågor alltså, mest riktlinjer och en obligatorisk "funderare" som vi skulle skriva ner.

Snart ska jag kila hem och packa, ska ju jobba 16-20 *hoppas på att det blir lite längre än så i alla fall*. Sen när jag kommer hem så ska jag läsa på lite engelska hade jag tänkt. Kändes som en bra idé!

Höres lite senare!

Morrn morrn.

Gick upp för en 45 min sen, klarar verkligen inte av att gå upp vid typ halv sju.. Skulle aldrig komma upp! Så jag kör allt i superfart istället. Går inte upp tidigare när jag ska duscha heller. Är verkligen ingen morgonmänniska, snarare en nattmänniska!

Dricker te och myser i en stor tröja! Idag är det prov, fast först blir det en och en halv timme av Matte F.. Så jag kan göra matteuppgifterna istället för att göra det på fritiden istället!


Nej, nu ska jag dricka upp mitt te, borsta tänderna och kila iväg!

Ha en underbar idag, själv hoppas jag på en massa mer vårsol!

Plugg!

Har pluggat till Historia provet imorrn. Det kommer att bli ett essä-prov. Sen så ska jag plugga en massa till engelskan också, läsa igenom ertikeln, (på 10 sidor *suck*) och riktigt plugga in orden också, vi ska kunna uttala, stava och sätta in dem i meningar. Så dem ska jag kunna superbra! Har dock inte bokat tid för den än, men det ska jag göra på onsdag!

Så har jag matteseminariumet på Fredag, maah va mycket det blir som man ska plugga till.. Men matten går nog bra, vi är inne på geografiska vektorer, eller liknande. Inte alls så svårt faktiskt!

Men nu sitter jag och har druckit tre koppar te, så springer på toan i princip hela tiden.. Har världens sämsta partyblåsa!

Imorgon blir det jobb också 16-20. känner mig superpepp och vill verkligen jobba en massa massa, vill ha pengar! Det kommer ju så himla mycket nu dem sista månaderna, har två kryssningar, studentklänning, födelsedagar och alla dessa studentfester och så får jag itne glömma balen. Många utgifter är det. Så sticker ju jag och mamma iväg på en utlandsresa den 7 eller 8e Juni, direkt efter studenten *längtar*. så mycket jobb nu, tack!

Och nu börjar det bli dags att börja bli fit inför sommarsäsongen. Säger samma sak varje år, men nu jäklar ska jag verkligen försöka att göra en ansträngning eller tre. Funderar på att vara med i den här Nike-grejen "men vs women" känns skoj och så blir det en liten morot eftersom det är en tävling, då kan jag ju bidra med något!

Nej, nu ska jag plugga lite till, sen blir det en god natt sömn, har ju sovit förskräckligt ojämnt och lite dem senaste dagarna!

Gonatt sötsaker!

VÅR!

Igår va det också underbart fint vårväder!

Usch vad jag trivdes, jag kunde till och med gå ute på altan på stenplattorna, barfota(!) utan att frysa!!

Jag längtar verkligen efter varmare väder, vill ha bara ben och solglasögon! Uuusch vad jag behöver sol just nu, känner att jag bara blir deppig ju längre det är kallt. Så va det en sån grå och tråkig dag idag.

Vill bara rymma, vill någon hänga med till Afrika typ nu :D?

vår

vår

Vårkänslor <3

Syster fyller 20!

Idag fyller underbara systeryster 20 år, värsta gammeltanten ;)! http://m890316.blogg.se/ gå in och gratta!

Igår hade vi släkt över, jag och syster bakade kaka och gjorde en stor JÄTTEmumsig smörgåstårta!

systeryster fyller 20!

Visst ser den god ut?!

systeryster fyller 20!

Vackra systeryster!

Hon fick massa pengar av farmor, farfar. Av mig, mamma, mormor och morfar fick hon en massa
 pengar att spendera på Nelly.com. Det va en hit! Så nu har hon beställt saker, från mitt konto. (jag är ju student, så hon får massa rabatt på det viset). Så ska hämta ut det, bland annat en klänning hon ska ha på födelsedagspartyt på Lördag. (tror hon ska ha den då) Suuper fina saker beställde hon i alla fall!

GRATTIS på HENNE!

Melodifestivalen och Jobb.

Så otroligt bra är inte melodifestivalen.. Tycker det är lite synd faktiskt... Menmen, jag har gnällt över programet så många gånger förut, så känns inte som att ni behöver höra det igen.

Jag har varit ute och ätit med Pappa, Lena, Marielle och Johan. Syster fyller ju år på Måndag, så det blev en födelsedagsmiddag på "Spicy hot". Det var väldigt trevligt och vi satt och åt/pratade i en-två timmar. Sen åkte jag hem till mamma, som inte var hemma för att vänta på att jag ska jobba. Marielle kilade iväg för att kolla på melodifestivalen hos Sandra.

Igår skulle jag ut med Offe, men det blev inte så. Vi gick hem till Linus istället och va mest bara. Offe gick tidigare än vad jag gjorde. Det slutade med att jag och Linus satt och åt massa mat och kikade på film, En riddares historia. Myspys!
Gick hem ganska tidigt, vid 1.

Nu sitter jag och väntar på att åka till jobbet.


Nu är trumvirveln för den som vann melodifestivalen... La voix... Seriös, ett ord.. PINSAMT!


Skybar och Cheese!

Har jobbat en massa idag,  och så blev det skybar med mamma. Två av hennes kollegor kom och satte sig vid oss, och sen blev det prat. och missande av bussar. Så nu sitter jag här och letar.  vi får se hur det går :D!

Har i alla fall haft det trevligt, guuud va skönt det va att prata med mamma igen, inte pratat på typ en-två veckor. Måste bli oftare! Efter tre och en halv öl så är jag lite små påverkad. men myyysig känner jag mig!!

Ha en underbar kväll :D

Morgon te!

Min lilla deal med mig själv om att dricka vatten istället för te på morgonen gick åt helvete. Det är ju så mycket mysigare och godare med te! Plus att jag fryser jämt nu för tiden, så det värmer sådär bra också! Idag börjar jag 9,55 slutar 10,45 och tåget till jobbet går 11,07. yeey va roligt och inte alls tidspressat jag har det idag!

Nej, nu ska jag sätta på mig en tjock tröja, mysa runt i mina tossor och gå och göra mig i ordning!

Ny header!

Vad tycker ni?

Efter många om och men med min blogg så funkade det till slut. Ska pilla lite mer med bloggen så den ser lite trevligare ut!

Idag har jag och Oscar haft en romantisk sushi/kina buffé middag tillsammans! VI satt och åt i en timme i alla fall, minst. SUPERgott va det!! Annars så har jag väl itne gjort sådär jättemyckt. Mest suttit och tagit det lugnt.

Tog en powernap i en halvtimme, sen fick jag kli i benen och behövde göra något. Så sitter och spelar gamla låtar, allt från sommarplågor till gammal gammalt, typ Ace of Bace och Barcode Brothers. Mysigt är det i alla fall, och lite roligt!

Täcke!

Nu vill jag bara krypa ner under täcket igen och må bra! Är fruktansvärt trött och har ingen motivation alls att gå till skolan!

Hatar sånna här dagar. Har inte ens krypit ur myskläderna än, så kommer jag typ vara ensam i klassen eftersom alla åker till Uppsala.... Det här suger! Slutar dock vid 11-12 om jag inte minns helt fel! Blir att krypa ner i sängen på en gång när jag kommer hem och läsa en bok! "The Da Vinci Code", som jag inte alls har haft tid att läsa ur, den första, "Angels and Demons" är för övrigt mycket bättre än andra!

Nej, måste klä på mig nu, kanske dricka en kopp te också!

Historia prov och PIC

Det är vad jag har gjort dem senaste 3 timmarna. Tillsammans med en massa håltimmar då, förstås. Provet gick bra, det kändes bra i alla fall. och med PICen hjälpar jag mest Lina lite på traven, eller. Hon får använda min platta och dioderna som jag har programerat i, vi ska ju göra en bil och hon har en uppgift kvar sen så kan vi göra den tillsammans. Så vi tog den har håltimmen, så kan jag hjälpa henne om hon behöver det. Jag gjorde den igår så det är färskt i minnet också.

Det var ju 8-9 dagar sen hon gjorde det, så det blir ju lätt att man glömmer bort!

Sitter och väntar på att Idrotten ska börja, och senare idag ska jag fika/umgås med Ida. första gången på evigheter! Ska bli skoj! Sen blir det att plugga lite mer när jag kommer hem, vi har prov nästa vecka och en redovisning imorrn. Kom på idag att vi har svenska på Onsdagar, inte Tisdagar! *yey*

Vatten..

Jag kan få muppidéer ibland som jag bara måste prova på.

Filmen "tretton" har jag och sanna tittat på hur många gånger som helst, och i filmen säger dem att x antal glas isvatten bränner x antal kalorier, började fundera på det igår. Och man går tydligen ner som max 2-3 pound per år (!). Så det kändes ju inte alls som att det va värt det, förutom att isvatten är väldigt gott.

Men det stod också att vatten är bra om man känner sig hungrig, att man kan ha med sig en vattenflaska vart man än går och dricka om man blir hungrig eftersom det "stillar hungern" alltså äter man inte lika mycekt sen och så går man ner i vikt.
Kan ju säga att det inte heller funkar, hade bråttom till skolan så tog med mig en vattenflaska. Dricker massor men är fortfarande superhungrig. Så imorrn blir det frukost, plus massor med mat i skolan idag!

Wehej!

"God morgon, god morgon. Klockan är 10 och det är dax att vakna"

Haha... Förra året på peace and love så väcktes vi av dcet där första konsertdagen, fyfan. Vi bara flög upp ur tältet och tänkte "fan, fan, fan.. Nu har vi ju missat några artister". (Nej, vi hade inte satt någon klocka på ringning). Så vi börjar klä på oss, och mitt i allt så kollar Sanna på klockan och säger "Ellen, klockan är 6-7" (kommer inte ihåg exakt, men någonstans där omkring va den). USCH va sur jag blev, jag kan ha världens sämsta morgonhumör ibland, och det här gjorde det inte bättre! Haha, men det bildades en massa mysiga minnen där! USCH va roligt vi hade det, och förhoppningsvist ska det göras om i år!!

Jag har precis vaknat, eller.. För en halvtimme sen, har inte alls någon lust att gå upp och pallra mig iväg till skolan, men vi ska få inlämningsuppgifterna idag till Matten, så det är nog bäst att jag går!

Nu ska jag kila in i köket och göra mig en kopp te!

Beauty pic

En av bilderna från första fotosessionen med Fredrik.

fredrik

De kommer fler bilder lite senare. Har inte fått alla än, men när jag får, så får ni se mina favoriter!

Plugg, plugg och åter plugg.

Det har jag gjort idag. Pluggat till Historiaprovet imorrn och till svenska redovisningen.

Hade tandläkartid 16,10 idag också. Men jag blev bortglömd och efter 35 min väntande så tyckte jag att det va dags att gå hem. Så jag gick till receptionen, fick en ny tid. Dem beklagade en massa, fick en tandkräm för besväret och gick hem! Haha.

Linus har varit förbi också, druckit chai och haft det mysipysigt!

Men nu ska jag försöka plugga lite mer, håller på att ladda ner "twilight" har redan sett den, men vill se den igen. Det är superbra som plugg-break (A)!

Gårdagen

Hej och hå, Lördagen var kalasskoj. Tills jag gick hem. Sov vid 00... Behövs väl inte säga så mycket mer än så.

Blir i alla fall nyktert, eller mycket lugnare nu fram till studentkryssningen som är den 14 april. (eller någonstans runt där i alla fall)
Men som sagt, fram till dess hade jag det jätteroligt!

Kommer bilder lite senare idag, har inte riktigt fört över dem än.

Fest!

Yey, ikväll blir det party!

Just nu sitter jag här hemma själv och fixar mig tillsammans med ett glas vin. Folk kommer börja komma runt halv åtta - åtta, så snart alltså!

Linda Bengtzing kommer tydligen till hotellet, så det blir väl ganska mycket oflk där ikväll antar jag. Får se om man ens orkar gå dit beroende på hur lång kön är, annars blir det väl lindströms eller gamla norrmanska.

party

Party outfit

party


Det blir fler bilder imorrn!

Dag med Marielle! del 2

Sen blev det vin och mat efter cheesecakes bakandet!

mat

Marielle står och skalar räkor!

mat

Det blev wook med vin!

mat

Cheesecaken, med jordgubbssås. MUUMS sa vi på den!

mat

Haha, jag lämnade marielle i 10 min, om ens det. och hon lyckas bränna vid mjölken. Haha!
Hon spillde också vin X antal gånger på det nystädade golvet också. Klanten där ;)!

mat

Men hon lyckade åstadkomma det här i allafall, mumsig chai!


Så det här gjorde vi igår, plus dammtorka, dammsuga, våttorka, diska, tvätta och plocka undan saker! TACK för hjälpten, du är bäst :D! <3

Dag med Marielle!

Gårdagen med systeryster var jätterolig! Vi bakade, åt, drack vin och marielle dansade i mina fina gladiatorklackar, haha. Rumpskak på HÖG nivå ;).

Men igår bakade vi som sagt jordgubbs och marshmallowscheesecake, den var faktiskt ganska knepig att göra. En sån där "följ punkt till punkt"-recept. Med gelatinpulver och en massa andra saker i.

cheesecake

Det här är smält vit choklad, marshmallows med mjölk. SUPERkladdigt!



Kesella med vaniljfrön!



Blanda!

cheesecake

Såhär blev resultatet med cheesecaken!

Nu är jag uppe!

Jag fick skjuts hem inatt av Simon, som körde, men Linda, Linus och Emil följde också med. Herre gud så udnerbart jätteglad jag blev för att få skjuts, verkligen guld värt!

Hade faktiskt en helt okej jobbnatt igår. Stod i kök, har bara stått i kök en gång tidigare, men det gick bra i alla fall!
Hade helroligt på stängningen, det poppades spice girls och självklart blev det att dansa på golvet lite grann ;)!

Nej, nu ska jag ta och lägga upp bilderna sen igår så ni får se vad jag och syster åstadkom!

Cheesecake, chai, wook och vin!

Herre gud vilken mysig dag jag har haft med marielle!

vi har gjort marshmallows och jordgubbscheesecake, wook med räkor och chai. Druckit vin lite hela tiden och haft massa mysigt. I den ordningen också!

Kommer upp en massa bilder imorrn, ska försöka pallra mig till jobbet nu, halvfull och dann.. Men vafan, jag blir ju bara trevligare mot gästerna på det här viset, så dem kan ju inte klaga ;)!?

Imorrn blir det party dock, systrarna gör staden osäker! Watch out!

God morgon!

Ja, god morgon. Jag har haft jättesvårt att komma upp nu varje dag *suckar*, vet itne alls varför. antar att jag bara är väldigt trött den här veckan! Men jag är uppe i alla fall och ska snart klä på mig och sådär, ska bara mysa i mina mjukisar en liiiten stund till!

Idag går jag i skolan till 15,30 med samhäll som sista lektion, då ska jag ta upp min piratebay-fråga. Äntligen!
Och sen blir det att tvätta, har massvis med tvätt :( och sen är det jobb 00-04. Hoppas jag kan hälsa på Sannis idag också! Vill bara krama om sötnosen en massa!

Nej, nu ska jag gå och klä på mig!

Skor!

Hittade nyss en sida där man kan få gratis skor!

Självklart genom olika saker som man gör och så vidare. Men i alla fall. Emil gnäller på att mina pengar går åt till skor, så tänkte att "äsch, man kan ju prova i alla fall".

Så nu tycker jag att ni kan göra detsamma, registrera er så ni också kan få lite sommarskor helt gratis! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=3342

Skor!

åh, hittade dem här underbaringarna på Nelly. Dem blir det nog garanterat att införskaffa inom närmaste veckan!

Skor

Visst är dem gudomliga?!

Jag vet inte varför, men jag tycker det har blivit så mycket roligare att köpa skor nu på sista tiden än kläder. Tror jag har 10 par skor som jag använder nu, för att inte tala om alla sommarskor. Har ni något sånt där, som ni bara vill samla på er för att det är så fint och roligt?

Men nästa månad blir det nog bara klädshopping, kanske ett par gladiatorsandaler eller två till sommarn, sånna där med inga klackar, dem är såå fina till shorts!

Blaha!

Nu är jag hemma. har ätit en massa goodis och resterna från min supergoda kycklingfajitas!

Ska nog studsa in i duschen om ett litet tagockså, det är veerkligen behövligt efter 5 timmars jobbande.

Blir nog lite sex and the city mysande också tillsammans med en kopp te och något annat gott kanske.
Har inte alls haft en särskilt upphetsande dag, så har inte så mycket mer att säga..

Ska plugga lite engelska, hitta ord som jag inte kan och skriva under. Svårt, eller hur ;)!?

Cheesecake och Chai!

Det blir det idag, tillsammans med systeryster. Men det blir itne fotning förrän imorrn, Både hon och jag har för mycket att göra idag. Men det ska bli mysigt att spendera lite kvalitetstid med varandra!

Nu sitter jag och laddar inför jobbdagen, jag tycker det är ganska skönt att jobba. Man känner att man gör något, plus att man tjänar pengar! Man sitter inte bara och gör ingenting. Ska kolla på coop också här i stan om det finns något ledigt deltidsjobb, ja.. det kanske blir lite mycekt med två jobb och skola, men det känns som att jag behöver pengar!

Så måååste jag komma ihåg att boka intensivkurs för körkort också idag, har skjutit upp det föör länge, samma med akropolis! Kanske ska ha min studentmiddag där, vi får se.

Nej, nu ska jag kila iväg till jobbet!

Hårinpackning!

sitter här och njuter av min sovmorgon!

Jag duschade för ett litet tag sen och har nu en hårinpackning i, den från Sebastian, som ska vara i i ungefär 10min. Sen får jag hoppas på att det blir lika silkeslent som frisören sa!

Jobbar som sagt 12-18 idag, efter det så kommer nog systeryster hit, tror vi bestämde så! I så fall blir det i alla fall cheesecake och chailatte, mumsigt va?!

Nej, nu ska ja ta och skälja ur håret och fixa mig till jobbet, tåget går om en timme!

Mys och Jobb!

Idag har jag som sagt gått runt i mjukiströja, Sannas mjukiströja närmare bestämt. En som hon har haft hos mig i evigheter, mend en är superstor och supermysig!

Jobbet gick bra, ganska dött. Men det rullade på hela tiden vilket var skönt eftersom det inte var hysteriskt. Jobbade 16-22, behöver mer pengar så jag kan spara till alla resor som är planerade nu i sommar/sensommarn. Har en utlandsresa i början på Juni (vet inte vart än eftersom det är mammas val av destination). Och så bär det av till Thailand (förmodligen) i September. Mysipys, har velat åkt dit i flera år nu, så jag och mamma gjorde en deal. "Du (mamma) får välja vart vi åker först, så får jag välja vart vi åker sen!" Hon älskar Grekland, så det blir säkert dit. Och jag har blivit bortskämd, och vill inte alls resa inom europa.. Så därav dealen!

Nej, nu ska jag borsta mina tänder och sen hoppa mina söta tossingar i säng! Är förresten ledig från skolan imorrn *yeey*, ska jobba hemma med Engelska C artikeln, och så jobb 12-18 sen med plugg när jag kommer hem. Men det är väldigt skönt att inte behöva gå upp förrän 9,30 imorrn i alla fall!

Mys

Såhär mysig är jag nu!


Skola och mat!

Skolan gick helt okej! Vi hade engelska C prov/stort test om Jane Austen. Det tog typ en halvtimme. Man sitter inne i ett rum tillsammans med våran engelskalärare och hon ger oss ett papper med frågor som vi ska besvara, runt en 42 frågor eller liknande, alla muntligt. Självklart! Men det gick som sagt helt okej, kände mig väldigt förberedd, och Lina fick de frågor som jag tyckte var svårast och vice versa, så det gick kanon!

Innan jag kilade iväg till jobbet provade jag att göra något helt nytt. Jag hade ingen matinspiration så jag googlade på "gräddfil och kyckling", jag har alltid gräddfil hemma av någon anledning... Och det kom upp "Kyckling fajitas".

Så jag provade, med en egen twist eftersom jag inte hade allt hemma. Och det blev super gott. Gratinerade allt i ugnen också, vilket det inte stod i receptet.

mat

Det är minst lika gott som det ser ut!

God morgon, igen!

Nu har jag gått upp för andra gången.

Har en stor mjukiströja på mig, och tror den stannar där för resten av dagen! Orkar inte riktigt ha tajt på mig idag..
Har också druckit upp min kopp te som jag gjorde för en timme sen, glömde den i min rutsh mot sängen.

Ska kila iväg till skolan om en 10-15 min så jag har ganska bra tid på mig, speciellt när jag bara har jeans att ta på mig kvar på at göra-mig-i-ordning-listan.

Nej, nu blir det Jeans-dax!

3ds max

Det är ungefär lika roligt som det låter... Man ska bygga sitt eget rum. Du kan göra ritningar till byggnader och så vidare i programmet. eller, så som du vill att det ska se ut när det är klart. Inte alls så roligt, men bilderna från programmet ser lite småcoola ut. Vad gör man inte för att få tillräckligt med poäng...? ;)

Idag blir det som sagt fotografering, *yeey* Sannis kommer över också, hoppas jag. Så kanske hon också vill ta lite bilder. Annars så ska vi ta en pluggkväll senare, har en massa saker som måste göras, fick t.ex. reda på att vi har en redovisning på 8-9 min på svenskan om en författare imorrn, så det blir bara hem och skriva/plugga en massa! Har för mig att jag redan har valt en författare, men kommer inte riktigt ihåg vilken (A).

Nej, nu ska jag fortsätta med mina tutorials.


God morgon.

Idag vaknade jag först 5,50, men insåg att det hade varit hopplöst att gå upp då eftersom jag knappt kunde hålla ögonen öppna.. Har drömt en massa mardrömmar inatt..

Så det blev inge tvättande för mig, har bokat en tid på onsdag istället... Men jag klarade av att orka duscha i alla fall, älskar att duscha på mornarna, jag vaknar till så mysigt då!

Nej, nu ska jag kila iväg till skolan och ha Matte F *yey*.

Huvudvärk... igen :(!

Nej, usch.. Det går inte alls bra med förkylningen. Har ont i huvudet idag igen, försöker dricka massor med vatten så det ska gå över, vilket det självklart inte gör...

Men, jag har både diskat och städat. Tvätta kunde jag inte göra eftersom det hade blivit något fel med den bokade tiden. Så jag får lov att gå upp imorrn vid 6 *tycker synd om* för att tvätta kläderna till fotningen imorrn! Har hittat lite bra teman också som vi ska köra, eller ge förslag till i alla fall! Ska bli riktigt roligt, och ska bli skoj att visa er bilderna sen när dem kommer!

Klipp och färgning.

Idag var jag och klippte mig som jag skrev i förra inlägget. Glömde helt bort att ta en "före"-bild men en efterbild har jag tagit!
Håret ser lite smågrått ut, men det är på grund av silverschampot. Tar en ny bild om en dag ellre två när schampot lagt sig!

Jag luktar huur gott som helst också, det är nog det bästa med frisören, deras hårprodukter är gudomliga!

jag

Så blev det. Vad tycker ni?


mat

Jag lagade också asiatisk mat, eller ja. wook med cocosmjölk och fullkornsnudlar. Det va jättegott!

Ikväll, eller ja.. Om 20 min (tror jag) så ska jag tvätta också. Det är verkligen behövligt, dels för att jag ska tvätta lakan, men också för att då kan jag städa och så är det fotningen imorrn som jag behöver kläder till som ligger i tvätten!

Mer från Stockholm.

Ja, jag köpte en plånbok och en make-up store ögonskugga när jag var i Stockholm också.

plånbok

En plånbok från björn borg.

smink

Och här är ögonskuggan från make-up stora i färgen Inka

*gäspar*

Jag kom precis ur sängen. Har sovit jättemycket och ska strax iväg och klippa mig, plus färga håret!!

Har varit blond i tre år, men nu blir det lite förändring. Är faktiskt nervös, första gången någonsin innan ett frisörsbesök!
Ni kommer få se före-efter bilder sen när jag kommer hem igen!

Igår hade jag det jättemysigt med min "hemma gjorda"-chai! Linus kom över så satt vi och snackade skit och drack ur jättesöta koppar i kinesisk/asiatisk stil som jag också fått av honom, han är underbart jätte söt!

chai

Visst är dem söööta?!

Fotosession!

Nu är en till fotosession inbokad!

Det är med samma fotograf som i Torsdags, bilderna blev super så vi kör en session till! Bilderna är fortfarande helt orörda, så jag lägger upp dem så fort dem har blivit "klara".

Fotosessionen blir på Tisdag eftermiddag, har inte riktigt bestämt tema än, så jag ska leta igenom lite bilder nu för att hitta inspiration!

Så ska jag kanske fota med Sanna imorrn, eller nästa måndag. Hon har foto A i skolan och dem ska få använda sig utav studio/studioljus så hon ville ha en testkanin! Skoj skoj!

Huvudvärk!

Usch, har världens huvudvärk och snorar som en tok. Tycker riktigt synd om mig själv, men halsontet har gått över sen tre-fyra dagar tillbaka!

Jag har ju jobbade fre-lör och herre gud, kändes som om jag skulle snora ner alla!

Så nu sitter jag och kikar igenom bilder från fotosesisonen, det blev en hel del bra bilder! Har inte kollat igenom alla än, är över 1000 bilder, så det tar ju sin lilla tid. Och det är bara bilder som han valde ut! ojoj, nej. ska försöka kila ner och köpa barista mjölken, har inte orkat än. Sen blir det Chai!

Räkningar.

USCH! Det här är nog det tråkigaste på hela månaden... Tycker inte alls om att betala räkningar :(.

Men nu är det klart i alla fall, och nu är det bara att shoppa upp resten av pengarna *yeey*..
Nej, ska faktiskt försöka spara lite den här månaden, tycker det är mycket roligare att göra av med dem dock. Men som sagt, jag ska försöka kontrollera mig.

Jag har heller inget planerat idag, eller jo, ska städa och kanske plugga lite. Men annars är jag helt obokad, det känns bra! Ska försöka ta mig till affären och handla lite mat också, har redan handlat hälften av det som behövs den här månaden (förutom mjölk och liknande som man köper lite då och då under hela månaden) men annars är det också klart!

Nej, ska slita mig från datorn och göra lite mat nu!

Godis!

Yeey, Emil är helt klart världens bästa!

Han var supersöt, jag bjöd på pizza och han sa att han hade en överraskning, det här var i Tisdags har jag för mig. och när jag kilar iväg till smu och knackar på dörren så har han en superstor korg full med godis! Guuud va söt han är, jag är världens godisälskare och kan äta nästan hur mycket som helst!

Han är underbar <3

godis

Kolla vad mycket!

Uppdatering!

Jag och mamsen var i Stockholm ons-tors, mer om yasuragi kommer lite senare som sagt.

Men vi var också och shoppade lite smått på Torsdagen innan vi åkte hem.

Jag har hittat en underbar top/klänning på topshop, så jag kilde dit för att prova och förhoppningsvist köpa, men nej... Den hade dem inte fått in.. otur! Men en butik inne i SOUK hade också Elise Ryan klänningar, kommer inte ihåg vad butiken heter just nu, men ääh.. Provade en gräddvit som är tänkt att jag ska ha till studenten, men nej... den va på tok för stor i midjan ohc på tok för liten i bysten, faaan. Dem som är såå fina :(.. Så nu ska jag fortsätta mitt letande på studentklänning.

Men, jag hittade lite hårprodukter och en plånbok, det blev inte så mycket roligare än så.. Eller jo, jag köpte ögonskugga från make-up store också! "inka", kommer upp bilder i nästa inlägg, glömde lägga in bilder på plånboken och ögonskuggan på datorn och orkar itne just nu.

hår

Conditioning treatment från Sebastian var en av hårprodukterna jag köpte.

hår

Leave in treatment från REF var andra produkten jag köpte, Rekomenderas varmt!


Chai!

Min kära mor följde med mig till stationen så jag fick sällskap, har haft en otroligt dålig dag.. Så jag tänkte "nej, en chailatte skulle vara supergott och pigga upp". Så jag kilade och köpte en chailatte, och jag har velat köpt extrakt, så frågade om jag kunde få köpa en flaska, "vafan, jag kan inte få något annat än ett nej?" tänkte jag. Och kolla, tur att jag frågade, för visst kunde jag köpa en flaska. Dem brukar tydligen inte göra sådär så det går inte att köpa, men jag fick!

Så nu är min dag lite bättre, ska kila iväg och köpa bristamjölk och sen så jäääklar blir det chai latte för hela slanten!

chai

RSS 2.0