Trött och jobb!

Vaknade runt ett jätte trött!

Är fortfarande helt slut, och borde egentligen plugga svenska, men det blir efter jobbet!
Ska iväg om en halvtimme så borde egentligen börja packa ihop alla mina saker, men orkar verkligen inte.. *gnäller*

Imorrn har jag psykologiprov *blä*, så det blir nog lite för lite sova inatt också... Menmen!

ellen


God morgon och God natt!

Ja, det skulle man kunna säga.

Har precis kommit hem till mamma från jobbet. Det har varit tungt och tröttsamt, men jag är inte ens i närheten av så trött som jag borde vara, vilket är liiite irriterande...

Innan jobbet, så gick jag och Marielle ner till lögarängen och grillade och rökte vattenpipa med Natti, Sandra, en kompis till Sandra och Johanna, Johan kom lite senare. Jag behövde gå ganska snabbt, men jag hann äta två korvar innan jag gick i alla fall. mumsigt och supermysigt va det!!

Nej, nu ska jag försöka lugna ner mig så jag kan sova. Det är ju en ny dag imorgon! (eller ja, senare idag är väl mer passande.)

gonatt!

Long time no see!

Ja, usch vad dålig jag har varit på att uppdatera!

Men det händer så otroligt mycket nu, har mängder med prov och tester kvar att göra och så jobba på det!
Har knappt tid att andas och ännu mindre tid till att uppdatera *dåliga ursäkter*. Men det är anledningen!

Just nu sitter jag hos mamma, jag jobbade igår, och ska iväg och jobba idag igen 18-04,30 *pengar*.
Systeryster kommer strax hem, vi ska laga kycklingwook *mums*.

Och på Måndag får jag löön *yeey*, på Söndagen (om en vecka) blir det bal!
Om två veckor så tar jag STUDENTEN!!!
Allt är köpt och klart. inklusive studentklänningen (!!). På måndag ska jag också prova smink och hår till balen!

Religionsprov/seminarium.

Yes, det är väl ungefär det som jag har hunnit med idag, vilket gick kanonbra.. har på tok för mycket åsikter att yttra mig om, känns som att jag har något att tillägga eller ifrågasätta till allt! Sen är det ett stort minus för lärarkandidaten, han är kristen. Inte för att det stör mig speciellt... Men jag har svårt att tro att någon som är partiskt i det ämnet hand utbildar om är duktig på det. Och han bevisade att han inte kan vara opartisk idag *suck*... Menmen, intressant är det i alla fall! Så har jag också börjat skriva lite på en historiauppgift, en engelskauppgift är klar och så nu ska vi få tillbaka samhällsproven!

Det var ganska mycket i alla fall tycker jag!

Menmen, ikväll blir det sista studentfesten, temat är helvitt.. Jajo, det hade man ju? eller inte... men jag ska snoka runt på stan en jättesnabbis om jag hittar någon fin klänning till ikväll! Annars blir det typ kjol och linne, inge skoj!
Men iih, första utgången sen valborg, kan ju bara gå ut en, max två gånger i månaden pga jobbet. så jag är supertaggad!

Dagens händelser.

Vaknade hos mamma runt 9, skönt med sovmorgon!

Jag, syster och Mamma kikade runt på lägenheter i centrala västerås. Känns lite lockande!
En halvtimme innan jag åkte hem så fixade vi ihop en jättegod brunch, pasta med baconsås *mums*.




Åkte hem med 12,27-tåget och kilade hem, har varit jättedåligt och inte pluggat något alls. Blev så inne i boken. Satt fastbänkad från 13,00-19,00 *nörd* och kunde inte släppa ögonen från den! Men nu är "New Moon" utläst i alla fall och har börjat lite smått på "Eclipse", men tror inte jag ska börja läsa längre förrän på studentveckan eller efter studenten så jag faktiskt får lite pluggro!

Ååh, förresten. Smakade "LOKA's" nya, eller ja. ny för mig i alla fall.. "LOKA likes passion red-hot strawberry" supergod, rekomenderas!


Änglar och Demoner!

Nej, usch... Efter de första 10 minutrarna var jag besviken, och det blev bara värre ju längre in i filmen man kom... Den är säkert jättebra om man inte läst boken, men det va tre-fyra karaktärer som var helt borttagna, och dem hittade på saker i filmen som inte ens stod med i boken. Jag menar, hur svårt är det att få rätt kläder och hudfärg på karaktärerna?



Nej, jag tänker nog inte se den igen..

Godis, öl och mys med mamma var docka kalasbra! Så sånt kommer göras om många fler gånger, lite plus i kanten på dagen i alla fall!!

Religion och förväntan!

Yes, sitter och gör- eller... Försöker att göra religion i alla fall, jag tycker själva ämnet är super intressant och kan prata om det hur länge som helst, men just nu känner jag att jag inte riktigt orka sitta och läsa om andras åsikter och deras funderingar i en bok för att sen bilda mina egna uppfattningar.. Så gör nog dem två frågorna som är kvar imorrn istället!

Det handlar för övrigt om vetenskap i religion, och de två "mot" varandra om man säger så.

Iiih, kan knappt vänta tills jag får åka till västerås. Först så får jag ju prova min balklänning, som är helt klar nu och sen ska jag titta på Änglar och Demoner. Jag har tittat lite på förhandstitten, och är redan lite småbesviken. Inte ens kläderna stämmer *sur* menmen.. tror filmen kommer vara superbra i alla fall!!

Good morning!

Det ser ut att vara underbart väder ute *iih*.

Kanske blir att vara med på vattenkriget idag för första gången!
På våran skola har det alltid varit så att vi har ett vattenkrig mellan avslutningsklasserna, det ska bli suuperskoj!

Snart blir det lite rostade mackor och te för min del!

Och usch vad jag längtar till ikväll, då blir det bio och öl med mami, och hämta balklänningen, förstås!

Twilight och New Moon.

Jag börjar läsa på tok för många böcker. Har tre stycken nu som jag håller på och läser... "ondskan", "Flickan som lekte med elden" och "New Moon", andra delen i Twilight-serien!

Kikade på Twilight idag, och är sååå nyfiken på vad som kommer att jag fick lov att börja läsa den också, på engelska. Så det blir extra skoj!

Och är det bara jag som får rysningar i kroppen av Edward? Alltså. MUMS på hela honom, skulle kunna ge mycket för att få vara Bella i den filmen..!'


Har bara läst en hundra sidor än så länge, men andra boken är minst lika bra som första!!

 twilight





Plugg, plugg och PLUGG!

Blubb blubb, sitter uppe i datan och ska egentligen plugga, men har allt hemma... Självklart... Sitter och väntar på Idrotten som ska börja om, en timme ungefär. Så jag är produktiv och sitter vid bloggen och bilddagboken, kändes som en bra nivå på allt.

Historiaprovet gick bra, kändes det som i alla fall och hoppas självklart på det! Nu ska jag bara vänta ut tiden, sätta på lite musik och sen blir det att kila hem till plugg och äpple! Blev otroligt sugen på det nyss, gud va gott det ska bli!

Plugg till frukost!

Yes, det blir nazister och fasciter till leverpastejsmackorna. Det låter väl skoj?!

Nej, men det känns bra att ha kommit in i hela pluggandningen, känns inte riktigt lika jobbigt att bara sitta hemma och plugga varje dag nu, vet att det är över alldeles strax och gör mitt absoluta bästa nu!

Idag står ännu mer plugg på listan,tror jag ska flytta psykologiprovet (vi får ta det senare om vi vill) och bara ta svenskan och engelskan imorrn. Men vi får se, beror på hur mycket jag orkar plugga idag.

Annars händer det inte så mycket mer, eller joo. Vi ska ha baldans idag på idrotten, det ska bli skoj!! Annars inget nytt och roligt på planeringen.

Bakning!

Jag blev super sugen på cupcakes, inte för att jag någonsin ätit några, men i alla fall!
Sen när jag kom på att jag inte har så jag kan göra det så blev det muffins.
Men när jag såg receptet "Silvia kaka" i kokboken blev det de istället. Usch va mumsigt det är! Men gpttegrisen som jag är så hade jag nästan ätit mig mätt på smeten innan jag åt kakan när den va färdig... Men jag orkade en liten bit, och den va varm och verkligen sådär god som jag föreställde mig att den skulla vara!

silvia kaka

Kaka!

Silviakaka

Florsocker-kladd på kakan *mumma*

silviakaka

Kakan klar, min mumsiga bit!


Nu ska jag plugga lite Historia, har prov imorgon, det handlar om andra världskriget och ska bli ett sånt där pluggprovet vilket känns ganska bra faktiskt. Nej, nu blir det plugg och sen blir det att pussa kudden!

Balskor!

På Onsdag ska jag hämta min superfina balklänning! Innan jag går och tittar på bio det vill säga (självklart!).

Ååh, snart är allt fixat till studenten! Gud va skönt det känns, bara skolarbetet kvar. 23 hela uppgifter, prov och redovisningar i en enda röra kvar! Har 6 prov, uppgifter osv. den här veckan, och så kommer det väl förmodligen fortsätta fram till studentveckan. Längtar som en tok!

balskor

Gissa vilken fin färg klänningen är i ;)?!

Studentmössa!

Yes, nu ska ni äntligen få se den!!

student

Ser ni den fina gröna stenen?! Miiih, bara tre veckor kvar nu!

student

Tror aldrig mitt namn sett så fint ut! *Happy*

Biobesök bokat!

Nu sitter jag i skolan och ska egentligen göra klart operativsystemet, klockan 14,10 så ska jag ha engelska C prov *wish me luck*. Sen blir det apoteket, dressman och till sist hem för att köpåa studentklänning. YES, jag har hittat den perfekta klänningen nu *lycklig*, så snart är allt fixat till studenten!

herre gud, det är bara 3 veckor kvar till studenten, eller. Till studentveckan, men i alla fall! Har ansökt om ledighet på jobbet för det också, så hoppas, hoppas, hoppas att jag får det!! har massor av saker planerade till dess! *jippi*





Yes, den 13e, på Onsdag alltså så ska jag och Mami gå på bio, Änglar och Demoner, den där av Dan Brown! Ska bli såå roligt och otroligt välbehövligt! Blir nog att gå på Sky Bar eller Oliver Twist innan också *myspys*.


Sömndruckna ögon och ont i tossingarna!

Mmm, är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, sååå.. Vad gör jag här 4,44 på morgonkvisten. Knappast för att lyssna på all irriterande fågelsång, utan mest för att jag precis kom hem från jobbet och för att jag skulle registrera mig på papsingens blogg så jag kan läsa den när han är ute och far med jobbet! Så nu är det gjort!

Ska nästan bums skutta till sängen och mysa ner mig bland varma täcken och mysiga kuddar!

lsl

Skolarbete och städa!

Det är vad min dag kommer att gå ut på, usch och fy... Men otroligt nödvändigt, båda två!
Ska sitta i skolan till ungefär 15 hade jag tänkt, slutar egentligen 11 *suck*, ska göra klart alla inlämningsuppgifter som jag har kvar tänkte jag, och sen göra klart windows-operativsystem så jag är klar med den kursen tidigare också!

Så nej, nu ska jag återgå till pluggandet!


Mammi blir 46!!

Grattis älskade mamma! Vad skulle jag ta mig till utan dig? Du är min bästa vän, en underbar rådgivare och en otroligt klok människa! Du är värd allt på denna jord och mycket mer! Tack för att du finns <3<3


Glassens historia?

Ja, det är vad jag sitter och läser om/skriver om... På engelska(!) hyffsat roligt, eller ja.. jag ska väl inte klaga, har valt ämnet själv och det är lite intressant. Glassen går bak till 1000-2000 f.kr. (!!). Menmen, kanske bara jag som är intresserad av sånt onödigt vetande?

Nej, jag tror jag ska gå och göra mig en kopp te och träna lite på engelskan eller något annat trevligt!

Fick för övrigt sluta tidigare från Jobbet idag, *yeeey* för stunden *f*n* för pengarna.. Menmen, det va skönt, och jag känner att jag inte riktigt orkar, inte den här veckan i alla fall!

Och jag har väärldens träningsvärk i magen, när du läser det här systeryster så har jag en hatkärlek till dina magtekniker *pussar på*. Funkar bra som attans, men jag kan itne ens skratta, och att någon tar mig på revbenen är helt uteslutet! Men det positiva är att jag vet att det funkar, mot beach 2009, eller nått.. Det eller mot godisskålen utan dåligt samvete, haha!

(Vet inte varför, men känner mig lite som Robin Hood när jag skrev sådär. "mot godisskålen"- med samma känsla som broder tuck säger "Mooooot sherwoodskogen")


Studentkryssningen!

Ja, finally.. Jag vet att det va ett bra tag sen, men bättre sent än aldrig?!

Ja, vi började förfesta vid klockan 10 kanske, vi satt på bussen halvfulla och glada vid tolv-halv ett. Efter x antal timmar så var vi framme vid terminalen och herre gud vilken lång tid vi fick vänta där. Men vi bestämde oss för att vara med i en tävling, lapp-tävlingen "fot mot bröst" så är det en lapp emellan. Mitt i en folksamling, den som vann skulle få gratis drinkbiljetter, och "varför inte?!" tänkte vi!

Det gick ju nästan bra, vi kom typ tvåa eller något, men vann inte något... Men skoj va det!

När vi gick ombord på båten så tog det väl en timme innan vi hade varit inne på tax free'n och va tillbaka till hytten, om inte längre! Sen va det buffé och förfestande. Sen dansade vi hela natten, från 23-06, mina fötter blödde, bokstavligen! Men herre jisses va underbart roligt det va! En kryssning värd alla pengar, fyllan va underbar och allt va bara underbart!

Dagen efter va lite mindre underbart, men äääh. Sänt som händer ;)!

Studenkryssningen

Massa folk!

Studenkryssningen

Det första vi gjorde var att shotta tequila!

Studenkryssningen

Gott från tax free'n!

Studenkryssningen

Partysugna!

Jag kommer ladda upp fler när jag snott från Sanna! Lite roligare partypics därifrån!

Prov och åter prov.

Idag har jag två prov, ett har jag redan haft, det var samhälls prov, Världhandel och Samhällsekonomi.
Det gick helt okej, så det känns bra.

Nu har jag svenska, och efter det är det engelsk bokrapport om "The Da Vinci Code" tillsammans med en sammanfattning/recension. Hoppas på att den går bra, sen blir det Psykologi och kila iväg och jobba efter det, 17-21 så kommer inte hem förrän 23 *suck*, men då hinner jag i alla fall plugga biologi på bussen hem!!

Nej, nu måste jag springa till min Svenska lektion!

Savage Garden och massa plugg!

Pluggade tillsammans med Sanna igår, det gick inte att komma in på bloggen igår, så det kommer upp någon bild på det när jag kommer hem, (är i skolan nu).

Jag har blivit helt nyförälskad i en gammal Savage Garden låt, "Crash and burn" så himla bra, med underbar text!
refrängen:

"Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone "

Just det där, det är faktiskt okej att må dåligt och att människan faktiskt fortfarande älskar dig precis lika mycket som igår när man mådde kanonbra! Det är så jag tycker att det ska vara!

Jag hade en supermysig dag igår, TACK för den underbara Sanna <3

Operativsystem.

Nu när PICen är avslutad så blir det operativsystem istället. Först Windows, och sen Linux om jag har tid/orkar.

Blubb blubb, har inte alls så mycket mer att skriva mer än att jag har en skitknepig dag, humörsvängningar och skit *blää*. Kanske pga att jag ska hem och plugga resten av dagen i det här skitvädret. Det eller att jag ska till tandläkaren, vad tror ni ;)?!

Nej, nu ska jag sätta mig och göra klart dem här förbannade uppgifterna!

Toodles

pannkaksfrukost!

Japp, det blev det idag! Supergott!!

Jag har matte nu på morgonen, efterskolan sen ska jag till tandläkaren och efter det så blir det tookpluggning med Sanna! Jag har samhällsprov imorrn, så det behövs nog övas på lite!

Igår va jag jätteduktig! När jag kom hem från skolan så plockade jag undan, städade, diskade, dammsög och lagade mat! (pannkakor då). Sen åkte jag och jobbade och efter det, vidare till mamsen för att grilla och mysa lite! Det var jättetrevligt, men usch vad jag kommer sakna henne när hon är i England! Kom hem vid 23-tiden och somnade nästan på en gång när jag la huvuden på kudden *myys*!!

Hoppas du får superroligt där borta mamsen <3

Mikroprocessorteknik och Narut OST!

Sitter hemma och myser, eller ja. Så mycket man kan mysa när man pluggar.. Idag är det PIC-prov (mikroprocessorteknik, ifall ingen förstod ;)) direkt på morgonen faktiskt. Sen ska jag fortsätta med operativsystem, känns dock inte som om provet kommer bli alltför svårt *jinxed*.

Sen blir det psykologi i ett par timmar, hem och betala räkningar. Måste hitta dosan först! Sen ska jag hämta min balklänning(!!), jobb *pust* och SEN grillkväll med mamma innan hon far iväg till England, det ska bli såå himla mysigt!

Nej, nu ska jag ta och borsta tänderna och sen ska jag kila iväg och "ace that test" ;)!

Övertid och extrajobb!

Yes, fick jobba en timme extra idag, eller.. Jag stängde istället för Frida, men vi stämplade ut 10 min efter vad vi egentligen var schemalagda. Och extra tider behövs verkligen den här månaden! Fick rejält lite timmar och får inget bidrag över huvud taget då jag får den här månadens lön. Menmen, det ordnar sig alltid!

Imorrn/Idag ska jag hämta ut min balklänning *yeeey*. Men den kommer ni inte få se någon bild på förrän själva baldagen, det blir så tråkigt annars!

Nu funderar jag på att ta mig en kopp te och sen mysa framför ett gossip girl avsnitt!

Och jag har för övrigt nästan bestämt vad jag ska göra i höst *myser av bara tanken*. Men kommer inte säga något om vad det handlar om förrän det är helt säkert!

Solat, läst och ätit frunch på altan!

Herre gud vilken mysig för- och eftermiddag jag har haft!

Jag har legat ute och solat i 2-3 timmar medan jag läst och njutit till fullo av solen! Sen åt jag en supermysig frunch (klockan var runt två, somnade vid 5 morgonen innan och vaknade 12) ute på altan och njöt ännu mer, med jassy! Hon har också varit ute hela dagen, förutom matpauser, men dem var allt annat än långa!

sol

Frukosten!

RSS 2.0