SOL

Guud vad det är härligt här! Tänkte skriva lite om gårdagen, hade inte med oss adapter och köpte ingen förrän idag.

Men igår så gick vi upp vid 7, tog en strandpromenad i ca 2,5 km. Köpte frukost på närmaste "super market", ett otroligt stort(...) typ som statoil.. Men i alla fall. Köpte lite frukost och traskade 2,5 km hem till hotellet. Åt frukost på balkongen i strålande solsken. Efter en halvgod frukost, cheddar är ingen hit kall, så kilade vi oss ner till stranden. Det är sååå vackert, och cirka 30 grader i vattnet.

Och herre jisses vad mycket pelikaner det finns här! Kan inte gå ner på stranden utan att se en, och dem är gigantiska! Och så finns det en massa fina snäckor som vi samlar på oss under våra morgonpromenader på stranden.

Runt 14 så gick vi och åt lite lunch, en lunch bestående av Macaroni'n'cheese.. USCH! Sen va vi på shopping humör. Plus att vi behövde lite mer mat än bara frukost. Så vi gick till våran reception och frågade om vilka shopping möjligheter det fanns i närheten, vi fick svaret att vi hade en boardwalk i gångavstånd där ifrån. Och visst fanns det de, med.... turistshopping *yuck*. Så vi bestämde oss att gå till Publix, en mat affär som skulle vara stor. 7 km senare va vi där... ingen hit, så på hemvägen köpte vi ett unlimited bus pass runt hela våran ö. Vilket va en dröm efter att vi köpt mat och dylikt (se alkohol ;)) för 80 dollar.
Och det absolut mysigaste med hela trippen va att ön hette.... skattkammarön!!!! Tyckte det va super mysigt, Treasure Island på Amerikanska dådå.

Efter det tog vi som sagt bussen till hotellet igen, jag somnade (A), mamma läste lite, sen vaknade jag, så myste vi framför tv'n med lite potatissallad med kalkon och rökt vildlax till. Helt okej!

Sen blev det natti! Efter en daiquiri eller två ;).

Usa

Från våran parkering ut mot havet, nära!!

usa

På våran morgonliga strandpromenad.

usa

Mamma plockar snäckor!

usa

Macaroni'n'cheese och ltie bröd, dagens lunch (vi delade på det och kunde fortfarande inte få i oss det.) ISCH, never again!

Gömde tyvärr kameran när vi gick till Treasure Island, så det här är ala bilder från igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0