International Mall.

Igår regnade det konstant hela dagen, eller ja. Ett litet uppehåll på 1 timme kanske *ledsen*.

Så vi bestämde oss som sagt att åka till Tampa, "it's a HUGE mall, the best we have around here" var vad vi fick höra om det, och shoppingsugna och sådär som vi va så självklart åkte vi dit. Hur kan man annars spendera en regnig dag i Florida?

Men vi kunde inte komma dit för det gick inga bussar.... Så när vi gick ner för att prata med receptionisten så var det ett par där som erbjöd sig att skjutsa oss till Tampa (ca 40 min med bil). Så vi fick skjuts, och gud vilka underbara människor! Dem frågade en massa om sverige och vi frågade en massa om USA, och med religion och sånt så är det inte alls lika hysteriskt som det låter, visst.. Dem har typ 5 kyrkor i varje liten "stad", men det är väldigt "laid back" med allt. Super trevliga va dem i alla fall och vi fick också deras telefon nummer om något skulle gå fel.

När vi kom dit så fick vi lov att ta en karta av själva mall'ets affärer för att ens kunna hitta till toaletten...
Men det fanns massor med roligt, och jag shoppade upp runt 150 dollar inne på Abercrombie and Fitch, Forever 21 och ett ställe som jag inte kommer ihåg. Forever 21 är UNDERBART, älskar affären!! Abercrombie and Fitch är också underbart, tror jag har köpt mig en helt ny stil.

Sen blev vi hungriga och gick för att leta reda på något att äta, först tänkte vi gå till "the cheesecake factory" för att Penny jobbar där i BBT. Men det va såååån kö och ganska dyrt, så vi gick och åt hamburgare istället (det va ju tänkt att vi skulle äta på Donken, men det fanns inget där. Donken är mycket svårare att få tag på än vi trodde :(. Maten va underbar i alla fall!!!

När vi kom tillbaka till hotellet hade strömmen gått för att det blixtrade ute, och Florida är tydligen "lightning capital of the world" och flera stycken blir dödade varje månad av just blixtarna, så dem vi fick skjuts av sa det "go inside emidietly!!" om det blixtrade. Så vi höll oss inne och kikade på film och åt äckliga chips resten av kvällen!

usa

Ingången på "international mall"

usa

HÄAGEN-DAZS stånd!!

usa

Två våningar, den lilla texten på vänster sida om bilden är alla affärer i "mall'et"

usa

På ett "restroom" och det är fasen lika mycket "restroom" som en toalett.

usa

Dem hade ett helt lekland för alla barn!

usa

Det här är en affär (!!!!!) inne i "mall'et"!

usa

Cheesecake Factory!!

usa

Restaurang-gatan innan själva mall'et.

usa

Hamburgertallriken på "TooJay" *MUMS*

usa

en "wishing well". Jag kastade i en cent och önskade något hemligt!

Kommentarer
Postat av: S

Låter jättekul!



Bra att du håller dig inne i ovädret!

Sett några alligatorer än?



/P

2009-09-14 @ 13:58:00
Postat av: Ellen

Nej, inga alligatorer än.. Det närmsta vi har är ett aligator-café... Men vi ska kika efter delfiner idag :D!

2009-09-14 @ 15:04:19
URL: http://meskal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0