Gårdagen!

Igår va det molnigt och dant på förmiddagen, så jag och mamsen bestämde oss för att äta en havslunch på "the Hut", ett "hak" faktiskt, helt okej fisk,vi provade "sweet potato mash", åh herre JISSES vad äckligt!! Smakar sirap, fick kväljningar av det.... Men, nu har vi provat det i alla fall!

När vi kom till hotellet efter lunchen så droppade vi kläderna och hoppade i bikinin och la oss ute och solade! Det blev nästan mer tid i vattnet än på land!

Efter det så åt vi lite nudlar! Och sen åkte vi till Clearwater Beach, det va något jippo där varje kväll, med försäljningar och artister. Jag har träffat "Captain Jack Sparrow" haha, hel skön! Samt en karikatyr-tecknare, dansgolv, osv. En massa saker helt enkelt! Det va jätte mysigt och super varmt! Vi kom till hotellt vid 11 p.m (åkte vid 7 p.m).

Sen blev det lite tv-tittande från sängen *myys*.

usa

Dem här små rackarna finns överallt!

usa

Vi köpte med oss snacks till bussen till Clearwater Beach (det tar cirka 40 min dit) "rullarna" i påsarna är SUPERGODA, en va med jalapenos and cream cheese, och den andra va med kyckling! *muums* (Fanta strawberry är förövrigt mumsig!!)

usa

Pier 60 vid Clearwater Beach! (Tog tyvärr inga blder på den snygga "Jack Sparrow" men sjukt bra dialekt på killen samt kostym :D!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0